Sobota 27. 07. 2024 00:18:21 | Meniny má Božena

Najväčší skladový sortiment podláh je v Žiline. Spoznajte SOLIDWAY - špecialistov na podlahy

Od inšpirácie až po inštaláciu. Predstavujeme vám ďalšiu z úspešných žilinských firiem, ktorá patrí k najväčším distribútorom podláh na Slovensku - SOLIDWAY. Už od roku 2010 razí solídnu cestu, prejavujúcu sa vo vzťahu k obchodným partnerom aj koncovým zákazníkom. Poctivý prístup ich vyniesol medzi najväčšie spoločnosti vo svojom segmente a rozhodne by ste si ich mali uložiť v prípade budúcej renovácie.

Inzercia |27. november 2023|16:00:23

Zdroj: SOLIDWAY

Súvisiaci článok
Kapela ŠKWOR sa už 2. decembra predstaví v Žiline! Nenechajte si ujsť rockom nabitý večer
Čítajte viac >

Po rekordnom uplynulom roku prichádza SOLIDWAY s niekoľkými novinkami. Okrem rozšírenia portfólia značiek otvorili najmodernejší sklad podláh na Slovensku v logistickom parku v Dolnom Hričove. Aktuálne sa tu nachádza viac ako 100 000 metrov štvorcových podláh, skladovaných v súlade s najmodernejšími štandardmi, centrála spoločnosti aj školiace centrum.

gdfd.png Najmodernejší sklad s podlahami sa nachádza kúsok od Žiliny a zabezpečuje, že podlahy sú skladované v najvyššom štandarde. Zdroj: SOLIDWAY

V SOLIDWAY nájdete široký sortiment renomovaných nemeckých značiek ako PARADOR, Egger či Krono Original, avšak medzi ich horúcou novinkou je odteraz aj známy francúzsky výrobca GERFLOR.

A keďže podlahy nie sú len o správnom výbere produktu, ale aj o inštalácii, v uplynulých dňoch tu spoločnosť preškolila viac ako 100 partnerov z celého Slovenska na značku GERFLOR Virtuo a inštaláciu vinylových dielcov s podlahovou chémiou Murexin.

grdsfd.png Výber podlahy už dávno nie je len o samotnom produkte. Dôležitý je aj servis okolo, ktorý má SOLIDWAY a jeho partnerská sieť predajní premyslený. Zdroj: SOLIDWAY

Úspešná cesta k dobrej podlahe začína správnym výberom

Už ste niekedy inštalovali podlahu svojpomocne? Určite viete, že vybrať podlahu a nainštalovať ju dokáže skoro každý. Ale nainštalovať ju správne, to už vie málokto. Ide o precíznosť, ktorá sa ukáže v samotnom finále.

Preto SOLIDWAY predstaví čoskoro ďalšiu novinku – v spolupráci so žilinskou firmou Blueweb pripravujú celý ekosystém súvisiaci s podlahami. Od inšpirácie cez nákup až po inštaláciu. Inovatívnym spôsobom prepojí zákazníka, predajňu a dodávateľa.

grdsfsd.png Náhľad z nového ekosystému, ktorý vás prevedie celým procesom výberu, nákupu a inštalácie podlahy. Zdroj: SOLIDWAY

A čo prináša fungovanie spoločnosti zákazníkom zo Žiliny? Pri letisku v Dolnom Hričove okrem skladových priestorov vznikol aj v poradí druhý showroom. S výberom z niekoľkých stoviek podláh vám pomôžu špecialisti na podlahy. Celý proces výberu podlahy sa tu mení na nákupný zážitok.

Nákup a výber podlahy nemusí byť bolehlav

Zaparkujete pohodlne pár metrov od showroomu, dáte si kávu, s vyškoleným predajcom si ujasníte, aké sú vaše požiadavky a vyberiete tú najvhodnejšiu podlahu. Rovnako dôležité ako samotný dekor sú technické parametre a vlastnosti podlahy. A tiež inštalácia, s ktorou vám v SOLIDWAY radi pomôžu.

Samozrejmosťou je platba v hotovosti alebo kartou, vypracovanie a úprava cenovej ponuky, zapožičanie vzoriek podláh, možnosť vrátenia neotvorených balíkov tovaru a bezbariérová toaleta. Nechýba ani nabíjacia stanica na elektromobil a pre náročných zákazníkov alebo dizajnérov možnosť výberu podlahy individuálne v súkromí oddelenej miestnosti.

gdfds.png

Kým výhodou showroomu v Dolnom Hričove je aj to, že podlahu zo skladového sortimentu si viete zobrať rovno so sebou za pár minút, SOLIDWAY má predajňu aj priamo v Žiline. Nachádza sa na Štrkovej ulici (na konci Kamennej), a aj tu vás radi v príjemnom prostredí obslúžia a poradia s výberom najvhodnejšej podlahy do novostavby alebo prerábky.

V SOLIDWAY nájdete okrem podláh aj podlahové príslušenstvo, stavebnú chémiu a náradie, ktoré oceníte aj v prípade, že ste sa rozhodli podlahu inštalovať svojpomocne. Ak chcete dokončiť svoje bývanie pred sviatkami, dobrou správou je, že v SOLIDWAY si pre vás pripravili predvianočné zľavy na prémiové podlahy značky PARADOR a k podlahám AFIRMAX teraz získate podložku pod kompozitnú podlahu LVT Solid Step úplne ZADRAMO, kedy môžete ušetriť až stovky eur.

Stačí navštíviť jeden zo showroomov SOLIDWAY v Žiline alebo pri letisku v Dolnom Hričove a presvedčiť sa, že so špecialistami na podlahy je celý proces príjemná skúsenosť.

image006.png Mapa pre 2 prevádzky (Žilina - Štrková 973/23A, 01001 Žilina, Hričov -CTPark Letisko Žilina, 01341 Dolný Hričov) Zdroj: SOLIDWAY

Ak chcete mať najaktuálnejšie informácie o novinkách v oblasti podlahového dizajnu či byť medzi prvými, ktorí sa dozviete o zľavách, radách či tipoch, nezabudni sledovať facebookovú alebo instragramovú stránku Solidway. A možno sa podlahy stanú aj vašou parketou.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou SOLIDWAY.


Súvisiaci článok
Todos Fleet - Riešenia na mieru šetria vaše náklady
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť