Pondelok 16. 09. 2024 02:19:45 | Meniny má Ľudmila

DOXXbet Vlci Žilina zdolali aj Rimavskú Sobotu. Trojzápasovú sériu tak ukončili s čistým kontom

Sériu troch zápasov, ktoré nasledovali za sebou a bez prestávky, zakončili hokejisti z tímu DOXXbet Vlci Žilina v Rimavskej Sobote.

Juliana Krčulová|25. november 2023|10:30:07

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci hlásia novú posilu v obrane. Do tímu prišiel 28-ročný Holenda
Čítajte viac >

V prvom dejstve sa ani jednému tímu nepodarilo skórovať. V druhej tretine sa presadil obranca Ľubomír Malina, ktorý zaznamenal presný zásah do súperovej bránky. V poslednej časti hry pridal ďalší gól nováčik v drese DOXXbet Vlci Žilina, Matúš Holenda, a útočník Bruno Mráz. Brankár Košarišťan si udržal čisté konto, čím si pripísal už tretiu nulu v rade.

HKM Rimavská Sobota - DOXXbet Vlci Žilina 0:3 (0:0, 0:1, 0:2)

Góly: 32. Malina (Koyš, Pacalaj), 49. Holenda (Safaraleyev), 57. Mráz (Koyš)

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: „Stáva sa už samozrejmosťou, že každý súper proti nám vytiahne obrovskú defenzívu. Rovnako k tomu dnes pristúpila aj Rimavská Sobota, veľmi dobre bránili stredné pásmo. Ťažko sme sa presadzoval v prvej tretine sme bránili aj my. V druhej 20-minútovke sme boli viac v ofenzíve a postupnými krokmi sme dali góly. Opäť sme excelovali v oslabeniach, kde sme ubránili 6 oslaboviek. Ďalší zápas s čistým kontom, veľmi si to ceníme aj spolu s 3 bodmi.“

Obranca, Ľubomír Malina: „Obidva tímy hrali prvú tretinu zo zabezpečenej obrany a nám sa, bohužiaľ, podarilo urobiť niekoľko faulov, no našťastie sme to ustáli a podržal nás aj výborný Košo. V druhej tretine, bola hra viac-menej rovnaká, čakalo sa na to, kto dá prvý gól. Našťastie sa to podarilo nám. Sme radi za to, že vezieme domov víťazstvo a Košo má ďalšie čisté konto. Myslím si, že z našej strany dobrý zápas. Nacvičili sme si nejaké systémové veci, ktoré sa nám v poslednej dobe darí plniť. Teší nás, že z 3 zápasov za 3 dni máme 8 bodov.“

Žilinskí Vlci sa najbližšie na domácom ľade predstavia proti Prešovu, a to v piatok 1. decembra o 17:30 hodine. Vstupenky si môžete zakúpiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
O víťazstve žilinských Vlkov nad Dubnicou rozhodli až samostatné nájazdy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť