Štvrtok 19. 09. 2024 00:10:28 | Meniny má Konštantín

O víťazstve žilinských Vlkov nad Dubnicou rozhodli až samostatné nájazdy

Stredajší zápas medzi DOXXbet Vlci Žilina a TSS Group Dubnica, v rámci 19. kola TIPOS Slovenskej hokejovej ligy, sa odohral bez gólov v riadnom hracom čase. Stretnutie pokračovalo rovnako aj v predĺžení.

Juliana Krčulová|23. november 2023|10:00:22

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci si pripísali ďalšiu výhru na pôde súpera. Neuveriteľnú atmosféru vytvorilo množstvo fanúšikov
Čítajte viac >

V 19. kole TIPOS Slovenskej hokejovej ligy sa stretli DOXXbet Vlci Žilina a TSS Group Dubnica. Ani po šesťdesiatich minútach hry sa však o víťazovi nerozhodlo, pretože ani jeden z tímov nedokázal skórovať. Predĺženie bolo taktiež bezgólové. Rozhodujúce sa stali až samostatné nájazdy, v ktorých sa presadili žilinský útočník Šimon Beták a obranca Jansons. DOXXbet Vlci Žilina zvíťazili 1:0 po nájazdoch.

DOXXbet Vlci Žilina - TSS Group Dubnica 1:0sn (0:0, 0:0, 0:0, 1:0)

Góly: samostatný nájazd - Jansons

Počet divákov na stredajšom zápase: 1276

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: „Pre diváka možno neatraktívne stretnutie, keďže v riadnom hracom čase nepadol ani jeden gól. Pre nás to však bol veľmi zaujímavý a poučný zápas, pretože sme hrali proti tvrdej dubnickej defenzíve. Myslím si, že takéto zápasy prídu práve v playoff a je dobré, že hráči si aj takéto stretnutia musia odohrať.“

Útočník, Šimon Beták: „Z obidvoch strán to bol výborný výkon, hral sa dosť defenzívny hokej. Bol to vyrovnaný zápas, každá chyba mohla rozhodnúť. Dospelo to nakoniec až do nájazdov, kde sme boli lepší a podržal nás Andrej Košarišťan. Je to skvelý pocit hrať pred takouto kulisou. Sme radi, že sú tu s nami a stále nás podporujú.“

Žilinskí Vlci sa najbližšie na domácom ľade predstavia proti Prešovu, a to v piatok 1. decembra o 17:30 hodine. Vstupenky si môžete zakúpiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci zdolali po reprezentačnej prestávke Gladiátorov z Trnavy. Už v piatok ich čaká HK ‘95 Považská Bystrica
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť