Utorok 17. 09. 2024 22:45:15 | Meniny má Olympia

Žilinskí Vlci si pripísali ďalšiu výhru na pôde súpera. Neuveriteľnú atmosféru vytvorilo množstvo fanúšikov

Žilinskí Vlci zvíťazili na pôde súpera HK’95 Považská Bystrica. Skvelý výsledok.

Radka Kostánová|18. november 2023|11:59:43

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci zdolali po reprezentačnej prestávke Gladiátorov z Trnavy. Už v piatok ich čaká HK ‘95 Považská Bystrica
Čítajte viac >

Na včerajší zápas tímu DOXXbet Vlci Žilina na pôde súpera z Považskej Bystrice zavítalo veľké množstvo žilinských fanúšikov z Ultras, ktorí prispeli k neuveriteľnej atmosfére na štadióne.

Prvé dve tretiny zápasu boli, bohužiaľ, bezgólové, no v posledných dvadsiatich minútach sa presnými zásahmi zaskveli obranca Jansons a útočník Varga. Od Panterov si tak Vlci Žilina odnášajú víťazstvo 2:0.

HK’95 Považská Bystrica - DOXXbet Vlci Žilina 0:2 (0:0, 0:0, 0:2)

Góly: 55. Jansons (Varga, Paukovček), 60. Varga

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: “V prvom rade by som chcel poďakovať Ultras fans za obrovskú podporu, bolo to naozaj cítiť. Pre mňa to bolo veľmi milé prekvapenie, osobne som to ešte nezažil, že nás takto príde podporiť fanklub na vonkajší zápas. Myslím si, že sme predviedli jeden disciplinovaný výkon. Som rád za to, že sme dokázali meniť rytmus hry či už z defenzívy do ofenzívy alebo naopak. Samozrejme, obidva tímy predviedli veľmi dobrý výkon. Rozhodlo to, že sme ubránili oslabenia, dvakrát o troch hráčov a taktiež rozhodla posledná presilovka.”

Obranca, Eduards Hugo Jansons: “Bol to pre nás ťažký zápas. Súper išiel po víťazstve, čo bolo cítiť, ale výhru sme si zabezpečili v tretej tretine. Bola to pre nás veľmi dobrá lekcia. Je úžasné vidieť na tribúnach na vonkajšom stretnutí toľko našich fanúšikov, bolo to akoby sme hrali doma.”

Žilinskí Vlci sa najbližšie predstavia na domácom ľade proti Dubnici, a to v stredu 22. novembra o 17:30 hodine. Vstupenky si môžete zakúpiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
V prvej trojke ankety Atlét roka sa premiérovo ocitla aj Gajanová
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť