Sobota 27. 07. 2024 01:46:47 | Meniny má Božena

Stánky v žilinskej nemocnici sú už v exekúcii. Čoskoro ich čaká koniec

Mohli ste si všimnúť, že na stánkoch v žilinskej nemocnici, ktoré nie sú jej, pribudli konečne exekučné nálepky. Čoskoro ich totiž čaká koniec.

Radka Kostánová|25. november 2023|10:00:16

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Do žilinskej nemocnice pribudli noví strážcovia pre malé bábätká
Čítajte viac >

Hovorkyňa žilinskej nemocnice, Lenka Záteková, informuje, že stánky, ktoré sa nachádzajú v jej areáli, sú už v exekúcii. Návštevníci nemocnice si mohli všimnúť, že na nich pribudli špeciálne exekučné nálepky.

Ozrejmila, že na základe poverenia na vykonanie exekúcie mali byť stánky ich majiteľom vypratané presne včera 24. novembra o 9:00 hodine. No bohužiaľ, nestalo sa tak.

Čo čaká nemocnicu ďalej?

Záteková ďalej priblížila, že aktuálne plynie lehota 5 pracovných dní, po ktorej budú stánky uvedené do verejného ponukového konania. Všetci veria, že na jeho konci sa so stánkami konečne rozlúčia.

„Napriek tomu musíme vyjadriť naše sklamanie, keďže po viac ako roku našej intenzívnej snahy, vyhraných súdnych sporoch, stále neexistuje iná legálna cesta, ako zabezpečiť, aby na našom vlastnom pozemku nestáli objekty, ktoré nám nepatria a ktoré tam nemajú čo robiť,“ opísala ďalej.

Na záver dodáva, že nemocnica vykonala všetky právne kroky, dokonca aj podala trestné oznámenie, urobila naozaj maximum a momentálne neostáva nič iné, ako len dúfať, že žiadna ďalšia prekážka nepríde.


Súvisiaci článok
Október v žilinskej nemocnici priniesol 104 rozkošných bábätiek. Po prvýkrát však žiadne dvojičky
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť