Streda 08. 05. 2024 21:52:55 | Meniny má Ingrida

Kapela ŠKWOR sa už 2. decembra predstaví v Žiline! Nenechajte si ujsť rockom nabitý večer

ŠKWOR je rocková kapela, ktorá má za sebou 25 rokov úspešnej kariéry. V Česku si získala obrovskú popularitu a vypredala najväčšie koncertné sály, ako sú Lucerna, O2 Aréna a ďalšie. Na YouTube má desiatky miliónov prehratí a jej fanúšikovia ju neustále podporujú. Vyprodukovala desať štúdiových albumov, ktoré získali zlaté a platinové ocenenia. Teraz sa chystá predstaviť svoju show aj slovenskému publiku!

Juliana Krčulová|25. november 2023|16:45:05

Zdroj: Facebook/ŠKWOR

Súvisiaci článok
Legendárna skupina SCORPIONS príde opäť na Slovensko. Ich najväčšie hity zaznejú na festivale TOPFEST!
Čítajte viac >

Stane sa tak na turné so šiestimi zastávkami, na ktorom „Škwori" určite nevynechajú rokmi overené pecky, ako Sraž nás na kolena, Kolikrát..., Mý slzy neuvidiš, Pohledy studený, Už je to tak dávno alebo Síla starejch vín, ale tešiť sa môžete aj na novinky z pripravovaného nového albumu Sobě věrnej.

A ako je u partie okolo frontmana Petra Hrdličku dobrým zvykom, živé vystúpenia sú vychytané do najmenších detailov, od svetiel a zvuku, cez pyro-efekty, až po design pódia a pôsobivé dekorácie! Pokiaľ chcete zažiť perfektnú rockovú show s energiou a dynamikou, ktorá sa len tak nevidí, koncert ŠKWOR je jasná voľba!

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou tohto zaujímavého podujatia ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Žilinská univerzita v Žiline pozýva na tradičné predvianočné podujatie. Tento rok si pre návštevníkov pripravila aj novinku
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť