Štvrtok 19. 09. 2024 22:43:56 | Meniny má Konštantín

Študentky z Nižnej skrášlili svojimi maľbami oddelenie oravskej polikliniky. Deťom vyčaria úsmev na tvári

Žiačky Spojenej školy – Školy umeleckého priemyslu v Nižnej urobili dobrý skutok. Prišli a zúčastnili sa skrášľovania chodieb detského oddelenia Oravskej polikliniky v Námestove. Zostala po nich krásna a precízna práca!

Radka Kostánová|11. november 2023|13:30:02

Zdroj: Facebook/Žilinský Samosprávny Kraj

Súvisiaci článok
100 stavieb Žilinského kraja: Hájovňa pod Babou horou
Čítajte viac >

Žilinský Samosprávny Kraj na Facebooku oznámil krásnu novinku. Študentky Spojenej školy - Školy umeleckého priemyslu v Nižnej potešili najmenších pacientov oravskej polikliniky. Ukázali trochu zo svojho talentu a namaľovali na steny nádherné obrázky, ktoré potešia nejedno oko dospelého.

„Dievčatá svojimi krásnymi maľbami zvieratiek na chodbách spestrili čakanie malým deťom na novootvorenom 3. poschodí, kde sa nachádzajú detské ambulancie primárneho kontaktu. S pani riaditeľkou Ing. Máriou Šiškovou, MPH sa dohodli, ako by to malo vyzerať a následne vytvorili návrh s priestorovou vizualizáciou autorkou návrhu je Viktória Lofajová,“ doplnili zástupcovia na Facebooku.

Na maľovaní sa zúčastnili tieto šikovné dievčatá: Jazmína Mordelová, Aneta Močarníková, Margaréta Makanová, Mária Priechodská, Tamara Surovčíková, Viktória Lofajová, Magdaléna Kudjaková, Simona Martvoňová, Denisa Kuklová pod vedením učiteľa Mgr. art. Miroslava Knapa.


Súvisiaci článok
Cesta na vlak bude odteraz bezpečnejšia. V Dolnom Kubíne pribudlo nové osvetlenie pri vlakovej zastávke
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť