Sobota 07. 09. 2024 18:10:16 | Meniny má Marianna

Vianočné trhy v Žiline prinesú tento rok 5 exkluzívnych noviniek. Aké to sú?

V našom minulom článku sme vás informovali o programe žilinských vianočných trhov. Radnica si pripravila aj pár noviniek, ktoré predstavila v novom vydaní Radničných novín.

Radka Kostánová|10. november 2023|11:45:24

Zdroj: zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Veľký prehľad: Kde všade sa uskutočnia Vianočné trhy v Žilinskom kraji? (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Vianočné trhy v meste Žilina sa už blížia. Mariánske námestie už zdobí stromček, vo vzduchu sa vznáša sviatočná atmosféra a v novom vydaní Radničných novín mesta Žilina informovala redaktorka Kristína Šimurdová o tom, že tohtoročné Vianočné trhy prinesú 5 noviniek.

Atrakcie pre deti a dospelých – Najväčšiu radosť budú mať najmenší, pretože na Mariánskom námestí nájdu detský kolotoč a na Námestí Andreja Hlinku sa môžu zase dospelí previesť na vyhliadkovom kolese.

Stánky s občerstvením – V našom minulom článku sme vás už informvali, že trhy budú tento rok otvorené aj medzi sviatkami až do utorka 2. januára 2024.

Decembrové participatívne stredy – Mesto poskytne v rámci trhov aj putovné pódium, na ktorom môžu lokálni umelci, hudobní interpreti, herci, tanečníci a rečníci predviesť svoje umenie. Radnica o tom bude ešte bližšie informovať, no už tak to je skvelá príležitosť pre mladých umelcov.

Vianoce s TV JOJ – Kultúrny a bohatý program pripravilo mesto v spolupráci s TV JOJ zapojením miestnych ZUŠ a CVČ. Nebudú chýbať ani živé vstupy v televízii JOJ priamo z Hlinkovho námestia. Prídete sa pozrieť?

Silvester v Žiline – To najlepšie nakoniec! Najväčšou novinkou oproti minulým rokom bude kultúrny program na Silvestra. Pokiaľ ešte nemáte program, rozhodne neváhajte a posledný deň v roku príďte na Mariánske námestie. Žilinská radnica o chvíľu prinesie viac informácií.


Súvisiaci článok
Žilinská radnica predstavila program Vianočných trhov. Potrvajú o týždeň dlhšie
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť