Štvrtok 19. 09. 2024 09:00:59 | Meniny má Konštantín

Najmladší športovci z Kysúc patria medzi najlepších hráčov na Slovensku v stolnom tenise

Kysucké Nové Mesto má dôvod na radosť. Stolnotenisové nádeje uplynulú nedeľu potešili všetkých fanúšikov tohto športu. Gratulujeme!

Radka Kostánová|9. november 2023|11:14:21

Zdroj: Kysuckenovemesto.sk

Súvisiaci článok
Krasokorčuliari majú sezónu v plnom prúde. Jesenný kurz ukončili halloweenskou zábavnou lekciou
Čítajte viac >

Stolnotenisové nádeje uplynulú nedeľu potešili všetkých fanúšikov stolného tenisu z mesta Kysucké Nové Mesto. Na Slovenskom pohári mládeže v Nitre dosiahli mimoriadny úspech.

Zástupcovia mesta na webovej stránke informovali, že prvú novembrovú sobotu sa B-mužstvo stolných tenistov v 3. lige predstavilo na Orave. Skvelou správou je, že v prvom stretnutí deklasovali domáce Námestovo 14:0. Body získali: Zachar, Zajac, Grúň a Kubík po 3,5 bodu.

Bohužiaľ, v druhom stretnutí sa hráčom z Kysúc až tak nedarilo a v nekompletnom zložení podľahli v Dolnom Kubíne 3:11. V tomto stretnutí bodovali len Zajac a Kubík zhodne po 1,5.

Najlepšou novinkou však je, že v nedeľu dosiahli výrazný úspech na Slovenskom pohári mládeže v Nitre najmladšie nádeje z Kysuckého Nového Mesta.

„V konkurencii 78 hráčov z celého Slovenska v kategórií najmladšieho žiactva (U11) obsadili 8-roční Števko Orlej a Damiánko Stalmášek zhodne delené 9.-12. miesto. Týmito umiestneniami potvrdili, že medzi hráčmi s ročníkom narodenia 2015 patria medzi 3 najlepších hráčov na Slovensku,“ pochválili ich zástupcovia mesta na webe.

Gratulujeme a želáme veľa úspechov do budúcnosti.


Súvisiaci článok
Na Bežeckej trase Petry Vlhovej pribudli nové tréningové prvky. Príďte si aj vy zašportovať na čerstvom vzduchu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť