Sobota 07. 09. 2024 13:05:46 | Meniny má Marianna

Martinská radnica zverejnila dátum Vianočných trhov. Záujem o účasť predajcov je tento rok vysoký

Vianočné trhy sú tradíciou v každom meste a skoro v každej obci. A keďže sa blíži vianočné obdobie, pripravili sme pre vás prehľad Vianočných trhov v Žilinskom kraji, na ktoré sa môžete tešiť.

Radka Kostánová|9. november 2023|10:15:18

Zdroj: Miroslav Hamar, mesto Martin

Súvisiaci článok
Veľký prehľad: Kde všade sa uskutočnia Vianočné trhy v Žilinskom kraji? (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

V tomto článku nájdete informácie o vianočných trhoch v meste Martin. Môžete sa tešiť na tradičné vianočné jedlá, remesených predajcov, koledy, punč a kapustnicu.

Vianočné trhy v meste Martin budú otvorené od piatku 1. až do štvrtka 23. decembra na Divadelnom námestí. Našu redakciu o tom informoval Miroslav Hamar, referent pre komunikáciu, médiá a vzťahy s verejnosťou mesta Martin. Adventné trhy tak vytvoria príležitosť pre obyvateľov Martina zažiť kúzlo vianočných stretnutí, budú môcť nakupovať jedinečné darčeky a užívať si príjemnú atmosféru tohto sviatočného obdobia.

Ďalej doplnil, že záujem o účasť stánkarov na vianočných trhoch je vysoký, preto odporúča potenciálnym účastníkom, aby sa prihlásili do piatku 15. novembra 2023. Kapacita stánkov je obmedzená, a čím skôr sa prihlásia, tým majú lepšiu príležitosť zabezpečiť si miesto na tomto tradičnom vianočnom podujatí. Pre bližšie informácie a prihlásenie majú kontaktovať referentov na emailové adresy mlyncekova@martin.sk alebo ivankova@martin.sk

Tím Kultúrnej scény Martin teda neúnavne pracuje na tom, aby zabezpečil, že vianočný program bude nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých návštevníkov. Momentálne nemôže Hamar uviesť konkrétne detaily, no uisťuje, že mesto Martin bude pokračovať v tradícii a nedele budú patriť najmenším s detskými predstaveniami. Program bude štartovať v stredu 6. decembra na Mikuláša a vyvrcholí deň pred štedrým dňom, kedy sa môžu diváci tešiť na živý Betlehem.


Súvisiaci článok
Mesto Ružomberok zverejnilo dátum Vianočných trhov a cenník pre predajcov. Tešíte sa na Ružomberské Vianoce 2023?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť