Štvrtok 19. 09. 2024 15:45:25 | Meniny má Konštantín

Pri poobedňajšej dopravnej nehode sa zranili štyri osoby. Vodič Volva podstúpil odber krvi pre zistenie prítomnosti alkoholu

V našom minulom článku sme vás informovali, že dnes 4. novembra sa na ceste číslo I/18 v Žiline stala dopravná nehoda. Žilinská krajská policajná hovorkyňa pre našu redakciu spresnila, že štyri osoby utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie.

Radka Kostánová|4. november 2023|17:43:00

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Pred predajňou Sconto sa zrazili dve osobné autá. Cesta je obojsmerne neprejazdná (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Informovali sme vás, že dnes 4. novembra v poobedných hodinách došlo na ceste I/18 v Žiline k dopravnej nehode.

„Vodič osobného motorového vozidla značky Subaru Outback viedol vozidlo v smere z Martina na Žilinu, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s vozidlom značky Volvo. Pri dopravnej nehode utrpeli 4 osoby zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie,“ priblížila detaily nehody krajská policajná hovorkyňa, Zuzana Šefčíková.

Ďalej dodala, že 36-ročný vodič vozidla značky Subaru sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. U druhého vodiča bol nariadený odber krvi.

FB_IMG_1699107665286.jpg Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody uzavretá na nevyhnutne potrebný čas.

Policajti zo Žilinského kraja na záver žiadajú všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy.

„Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,“ uzatvorila Šefčíková.


Súvisiaci článok
Polícia varuje pred podvodmi s vodičskými preukazmi. Nedajte sa oklamať!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť