Štvrtok 19. 09. 2024 19:43:49 | Meniny má Konštantín

Žilinskí Vlci potvrdili prvé miesto v tabuľke. Trebišov porazili rozdielom šiestich gólov

V rámci pätnásteho kola TIPOS Slovenskej hokejovej ligy privítali DOXXbet VLCI Žilina na domácom ľade nováčika súťaže, HK STEEL TEAM Trebišov.

Juliana Krčulová|4. november 2023|10:00:02


Súvisiaci článok
František Skladaný sa stáva výkonným riaditeľom klubu Vlci Žilina
Čítajte viac >

Skóre piatkového zápasu otvoril už v štvrtej minúte Róbert Varga. V prvej 20-minútovke sa k nemu pridali aj kapitán Peter Galamboš a obranca Petr Ulrych. V druhej tretine sa podarilo presadiť opäť Róbertovi Vargovi a mladíkovi Martinovi Benkovi. V poslednom dejstve zavŕšil hattrick Varga a finálne skóre doladili kapitán Vlkov Galamboš a útočník Bruno Mráz.

DOXXbet VLCI Žilina 8:2 HK STEEL TEAM Trebišov (3:0, 2:1, 3:1)

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Dnešné stretnutie bolo po dlhej dobe z našej strany kľudnejšie. Rozhodli sme zápas v prvej tretine, ktorú sme vyhrali 3:0 a nepokazili sme si to v tej druhej. Myslím si, že dnes to bol po všetkých stránkach dobrý výkon.”

Róbert Varga, útočník: „V zápase sme dobre začali, boli tam pasáže hry, kedy sme z toho nášho systému. Konečne sa nám podarilo premieňať šance a to bolo hlavné. Dobré tri body pred reprezentačnou prestávkou. Atmosféra bola opäť výborná, chodí množstvo divákov, za čo sme vďační.“

Nasledujúci týždeň čaká tím DOXXbet VLCI Žilina reprezentačná prestávka. Pokračujú domácim zápasom v stredu 15. novembra o 17:30 hodine proti hokejistom HK Gladiators Trnava.


Súvisiaci článok
DOXXbet Vlci Žilina potvrdili prvenstvo v aktuálnej tabuľke. Stredajší zápas si prišlo pozrieť 1 915 divákov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť