Štvrtok 19. 09. 2024 14:01:13 | Meniny má Konštantín

DOXXbet Vlci Žilina potvrdili prvenstvo v aktuálnej tabuľke. Stredajší zápas si prišlo pozrieť 1 915 divákov

V trinástom kole Tipos Slovenskej hokejovej ligy privítali DOXXbet Vlci Žilina na domácom ľade hokejistov HC Topoľčany. Diváci mali možnosť sledovať veľmi zaujímavý duel.

Juliana Krčulová|2. november 2023|10:00:09

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci Žilina si v Žiari nad Hronom ukoristili ďalšie tri body. Najbližšie sa predstavia pred domácimi fanúšikmi
Čítajte viac >

V domácom prostredí sa DOXXbet Vlci Žilina stretli s hokejistami HC Topoľčany v rámci trinásteho kola Tipos Slovenskej hokejovej ligy. Zápas bol plný zaujímavých momentov a diváci si prišli na svoje. Líderi tabuľky DOXXbet Vlci Žilina zvíťazili nad HC Topoľčany tesne 3:2.

DOXXbet Vlci Žilina - HC Topoľčany 3:2 (2:0, 1:2, 0:0)

Góly: 13. Mráz (Koyš, Pacalaj), 18. Mráz (Safaraleev, Koyš), 23. Belluš (Melcher, Pišoja) - 29. Šandor (Borák), 40. Novák (Shakhvorostov)

Počet divákov: 1 915 – doposiaľ najvyššia návštevnosť v aktuálnej sezóne

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Dnes sme ako tréneri spokojní len s prvou tretinou, pretože sme zbytočne svojou nedisciplinovanosťou takmer stratili náskok 3:0 a tak zápas zdramatizovali. Samozrejme, ceníme si tri body, ale dnes sme spokojní len s jednou tretinou.”

Bruno Mráz, útočník: „Myslím, že sme ich hlavne prvú tretinu valcovali a vyhrali sme ju 2:0. Potom sme mali zbytočné vylúčenia, ktoré nám skomplikovali zápas. V poslednej tretine sme to už, našťastie, ubránili. Výborne nás dnes podržal Mišo Valent, ktorý vychytal presne tie momenty, ktoré sme potrebovali. Myslím, že môžem hovoriť za všetkých chalanov, pred takouto kulisou sa hrá úplne skvele. Už teraz sa tešíme na piatok.“

DOXXbet Vlci Žilina sa v najbližšom zápase predstavia opäť na domácom ľade Niké Arény, a to v piatok 3. novembra o 17:30 hodine, proti hokejistom HK STEEL TEAM Trebišov. VSTUPENKY sú dostupné aj na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci si na svoje konto pripísali aj víťazstvo v Skalici. V piatok sa popasujú s Indiánmi zo Žiaru nad Hronom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť