Štvrtok 19. 09. 2024 08:20:55 | Meniny má Konštantín

Žilinskí Vlci si na svoje konto pripísali aj víťazstvo v Skalici. V piatok sa popasujú s Indiánmi zo Žiaru nad Hronom

Na Záhorí odštartovali DOXXbet Vlci Žilina druhú sériu zápasov základnej časti TIPOS Slovenskej hokejovej ligy.

Juliana Krčulová|26. október 2023|09:30:08

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci si po zápase na domácej pôde proti Modrým Krídlam pripísali maximum bodov
Čítajte viac >

Dvanáste kolo otvoril v Skalici gólom domácich Roman Pšurný, o dve minúty neskôr sa na listinu strelcov zapísal aj žilinský útočník Igor Safaraleev. V druhej 20-minútovke sa zaskveli dvoma gólmi žilinskí Vlci z hokejok Igora Safaraleeva a kapitána Petra Galamboša. V záverečnej tretine znížil na rozdiel gólu Skaličan Šátek, štvrtý gól Vlkov prišiel iba trinásť sekúnd pred koncom a uzavrel tak stredajšie stretnutie výsledkom HK ESMERO Skalica – DOXXbet Vlci Žilina 2:4 (1:1, 0:2, 1:1).

Góly: 8. Safaraleev (Mráz, Koyš), 26. Safaraleev (Malina, Pacalaj), 37. Galamboš (Koyš), 60. Koyš – 5. Pšurný (Šátek, Janík), 57. Šátek (Janáč, Škápik)

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Dnes sme mali hernú aj streleckú prevahu. Uhrali sme to za 3 body, ale bohužiaľ, máme stále rovnaký problém, čím je premieňanie najvyloženejších šancí a premieňanie presilových hier. Presviedčame hráčov, aby hru zjednodušili, ale zatiaľ sa nám to nedarí. Musíme na tom popracovať, pretože hráme veľmi komplikovane v útočnom pásme. Sme radi za tri body a ideme ďalej.“

Igor Safaraleev, útočník: „Dnešný zápas by som zhodnotil tak, že nám nevyšiel úplne podľa predstáv. Boli tam nejaké chyby, musíme zlepšiť svoju hru. Máme na čom ešte pracovať. Tešíme sa z troch bodov a pripravujeme sa na ťažký piatkový zápas v Žiari.”

DOXXbet Vlci Žilina sa v najbližšom zápase predstavia na ľade Indiánov zo Žiaru nad Hronom, a to v piatok 27. októbra o 18:00 hodine.


Súvisiaci článok
Vlci odchádzali z Prešova bez bodu. Najbližšie sa predstavia už v piatok na domácom ľade proti Modrým krídlam
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť