Pondelok 16. 09. 2024 20:58:53 | Meniny má Ľudmila

Žiaci z Kysúc darovali starším pacientom v žilinskej nemocnici kvety lásky

Žiaci zo základnej školy v Kysuckom Novom Meste priniesli do žilinskej nemocnice aj tento rok úprimné slzičky šťastia a dojatia. Počas mesiaca október vyrábali v škole nádherné papierové kvety a pozdravy, ktoré následne darovali starším pacientom.

Radka Kostánová|1. november 2023|08:01:33

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Žilinská nemocnica robí zázraky. Pomohla pacientke s 20-ročným problémom (VIDEO)
Čítajte viac >

Žilinská nemocnica na sociálnej sieti Facebook informuje o krásnom a dojemnom skutku detí. Žiaci zo Základnej školy Dolinský potok Kysucké Nové Mesto priniesli na oddelenia nemocnice aj tento rok úprimné slzičky šťastia a dojatia.

„Počas októbra, mesiaca úcty k starším, vyrábali v škole nádherné papierové kvety a pozdravy, ktoré sme dnes spolu s osobnými citátmi odovzdali našim starším pacientom na oddelení dlhodobo chorých a oddelení vnútorného lekárstva A aj B,“ opísala bližšie hovorkyňa nemocnice, Lenka Záteková.

Ako na záver dodala, takáto aktivita deti nielenže vedie k úcte, ale snáď tiež k starostlivosti a záujmu o svojich starých rodičov, ktorí mnohokrát trpia samotou. Dané kvety lásky v nemocnici opäť splnili svoju úlohu, potešili oči starkých, zahriali ich srdcia a vyčarili liečivé úsmevy.


Súvisiaci článok
Žilinská neurochirurgia sa nestratí ani v Taliansku. Vo svojom obore je špička
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť