Piatok 26. 07. 2024 22:04:55 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Horoskop na november: Aký bude váš predposledný mesiac v roku?

Nový mesiac so sebou prináša nové výzvy a očakávania. V tomto článku sa dočítate, čo môžete od novembra čakať podľa vášho znamenia.

Radka Kostánová|1. november 2023|09:30:01

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na október: Jedno znamenie má šancu sa zamilovať, druhé vyhrať peniaze
Čítajte viac >

Baran

Baran by si mal dávať v novembri pozor na svoje zdravie. Zdá sa, že jeho imunita bude mierne oslabená, preto by mal dbať na vitamíny a zdravú stravu. Oplatí sa mu počúvať vlastné telo, ktoré najlepšie vie, čo je pre neho dobré.

Býk

Človek v znamení Býka sa môže tešiť. Počas tohto mesiaca mu sebavedomie nebude chýbať, preto bude mať šťastie na nové kontakty a známosti. Avšak, mal by si dávať pozor na to, aby niekomu nenaletel a nesklamal sa.

Blíženci

Človek Blíženec zažije počas novembra zhon, pretože bude stresovať z prichádzajúcich Vianoc. Mal by si však uvedomiť, že najlepšie je žiť v prítomnosti a neriešiť hlúposti. Vďaka tomu, že si nastaví myseľ inak, sa mu bude ľahšie pracovať.

Rak

Rak bude mať prvú polovicu novembra náročnú, no všetko sa utrasie a od polovičky mesiaca sa mu bude len dariť. Mal by čakať hádky s blízkym okolím, no zároveň sa môže tešiť na pracovné povýšenie.

Lev

V novembri sa človeku v znamení Leva bude dariť. Môže očakávať výrazné zlepšenie v rodinných vzťahoch, ale vyriešia sa aj jeho pracovné problémy. Vďaka tomu bude prekypovať šťastím a bude motivovaný podávať tie najlepšie výkony.

Panna

Človek Panna by sa mal zamyslieť nad svojím životom a urobiť jedno dôležité rozhodnutie, ktoré už dlhšie odkladá. Keď túto situáciu vyrieši, celý november bude optimistický a nemusí sa báť toho, že by sa mu niečo nepodarilo.

young-woman-portrait-autumn-evening.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Človek v tomto znamení bude stáť pred dôležitou voľbou, ktorá ovplyvní jeho budúce smerovanie. Správne sa rozhodnúť mu pomôže dostatok času a podpora od rodiny. Keď si bude niečím neistý, mal by sa poradiť s niekým, koho rešpektuje a vzhliada k nemu. Pokiaľ má takých ľudí na blízku, prežije šťastný mesiac, v ktorom sa mu bude dariť.

Škorpión

Človek v znamení Škorpióna bude mať veľa povinností, ale všetky hravo zvládne. Mal by sa však pripraviť na to, že z toľkých úloh bude pociťovať stres, ktorý sa bude ťažko eliminovať. Pomôže mu, keď bude čas tráviť v prírode aktivitami, ktoré robí rád.

Strelec

Strelcovi sa v novembri nebude moc dariť. Môže očakávať rozpory vo vzťahoch, v rodinných aj intímnych, preto by mal mať veľa trpezlivosti a porozumenia. Vďaka tomu zostane pokojný a s nikým sa nepoháda, aj keď to bude ťažké.

Kozorožec

Človek v znamení Kozorožca zažije jedno veľké prekvapenie. Po dlhom čase sa mu konečne bude dariť vo všetkých oblastiach života, preto by sa nemal na nič sťažovať. Prekvapenie sa bude týkať milostného vzťahu, ktorý bude plný romantických chvíľ.

Vodnár

Vodnár patrí taktiež medzi tie šťastné znamenia. Tešiť sa môže na šťastie vo všetkom - jeho imunita bude silná, medziľudské vzťahy prekypovať a práca ho bude napĺňať. No nemal by to považovať za samozrejmosť, lebo sa to rýchlo zmení.

Ryby

Človek Ryby by mal všetky problémy, ktoré ho v novembri stretnú, riešiť s chladnou hlavou. Keď do nedorozumení bude ťahať city a všetko bude dramatizovať, ničomu a nikomu nepomôže. S chladnou hlavou bude vidieť situácie presne také, aké sú, a to mu pomôže lepšie sa rozhodovať.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť