Sobota 07. 09. 2024 22:19:08 | Meniny má Marianna

Mesto Bytča zverejnilo dátum Vianočných trhov. Tento rok chystá aj jednu novinku

Vianočné obdobie príde už o pár týždňov, preto vás nasledujúce dni budeme informovať o pripravovaných Vianočných trhoch v Žilinskom kraji.

Radka Kostánová|28. október 2023|15:00:02

Zdroj: Facebook/Mesto Bytča

Súvisiaci článok
Čadčianska radnica zverejnila dátum Adventných trhov. Predajcovia sa môžu prihlásiť do 14. novembra
Čítajte viac >

Vianočné obdobie už pomaly klope na dvere. Ako každý rok, aj tento rok, sa môžete tešiť na Vianočné trhy aj v Žilinskom kraji.

Hovorkyňa mesta Bytča, Adriana Brziaková, našu redakciu informovala, že Vianočné trhy 2023 sa v Bytči uskutočnia počas celého decembra. Budú prebiehať od piatku 1. decembra do nedele 31. decembra 2023 na námestí.

Ako Brziaková ďalej oznámila, počas vianočných trhov pôjde najmä o stánky s vianočným občerstvením. V utorok 5. decembra bude v meste chodiť Mikuláš, a zároveň sa pri tejto príležitosti slávnostne rozsvieti vianočný stromček.

Mesto Bytča chystá aj jednu novinku. Vianočnú atmosféru na námestí totiž umocní Primátorská kapustnica s punčom a to v sobotu 16. decembra 2023. Súčasťou podujatia bude súťaž vo varení kapustnice, spojená s kultúrnym programom.

„Pred vianočnými sviatkami nebude chýbať tradičný predaj živých kaprov. V posledný kalendárny deň roka bude pred polnocou pre obyvateľov mesta, ale aj pre jeho návštevníkov, pripravená diskotéka a laserová show," uzatvorila hovorkyňa mesta Bytča.


Súvisiaci článok
Liptovská radnica zverejnila dátum Vianočných trhov. Počas štyroch dní vás zohreje varené vínko a škoricový trdelník
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť