Nedeľa 12. 05. 2024 19:16:20 | Meniny má Pankrác

Po páchateľovi streľby z Martina naďalej pátra polícia

Informovali sme vás o incidente, ktorý sa stal v pondelok 1. februára krátko pred polnocou v martinskej Priekope. Doposiaľ neznámy páchateľ v dvoch sériách streľby znehodnotil stojace vozidlo značky Audi A4, pričom došlo k poškodeniu okna 5. dverí, ľavého pevného okna, laku na zadnom nárazníku, veka batožinového priestoru a deformácii karosárskych dielov. Pre redakciu SP 21 to potvrdil poškodený, Jakub Semčišák z Martina. Foto: ilustračné / WWW pixabay.com

Juliana Krčulová|3. február 2022|15:03:23

Pre redakciu SP 21 sa vyjadril poškodený z avizovanej streľby v martinskej Priekope, Jakub Semčišák. „Tak k incidentu si nedovolím toho veľa povedať, predsa len je to všetko len na začiatku a s políciou budeme pátrať po páchateľovi,“ začal svoju odpoveď Semčišák a ďalej uviedol: „Na ulici Uzlovská došlo v pondelok 1. februára 2022 v čase po 23:30 k streľbe zo športovej/vzduchovej zbrane s ražou 4,5 mm, pričom projektily poškodili moje motorové vozidlo značky Audi A4, a to najmä okno 5. dverí, ľavé pevné okno, poškodený povrch/ lak na zadnom nárazníku, na veku batožinového priestoru, deformácia karosárskych dielov, a to stredový stĺpik na strane šoféra, šoférove dvere a pravé zadné svetlo,“ ozrejmil poškodený.

Semčišák sa pre redakciu SP 21 vyjadril aj o neznámom páchateľovi. „Neznámy páchateľ bol spolujazdec vodiča čiernej Audi A8 D3, pričom streľbu začal z idúceho vozidla, zrovna keď prechádzal okolo môjho vozidla. Úprimne, mesto Martin je naozaj pekné mesto, no takíto aktivisti ku tomu nepridávajú,“ uzavrel Semčišák s tým, že vyšetrovanie polície naďalej pokračuje a žiadne ďalšie informácie nie je možné poskytnúť verejnosti.


Súvisiaci článok
Včerajšiu streľbu v martinskej Priekope už vyšetruje polícia
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť