Štvrtok 17. 10. 2024 23:19:40 | Meniny má Hedviga

Liptovská radnica zverejnila dátum Vianočných trhov. Počas štyroch dní vás zohreje varené vínko a škoricový trdelník

Vianočné obdobie príde už o pár týždňov, preto vás nasledujúce dni budeme informovať o pripravovaných Vianočných trhoch v Žilinskom kraji.

Radka Kostánová|24. október 2023|11:47:09

Zdroj: Facebook/Mesto Liptovský Mikuláš

Súvisiaci článok
Čadčianska radnica zverejnila dátum Adventných trhov. Predajcovia sa môžu prihlásiť do 14. novembra
Čítajte viac >

Vianočné obdobie už pomaly klope na dvere. Ako každý rok, aj tento rok, sa môžete tešiť na Vianočné trhy aj v Žilinskom kraji.

Hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš, Veronika Čapčíková, našu redakciu informovala, že Vianočné trhy 2023 sa v Liptovskom Mikuláši uskutočnia počas štyroch dní. Budú prebiehať od pondelka 18. do štvrtka 21. decembra 2023 na Námestí osloboditeľov.

Avšak, vianočnú atmosféru budú môcť obyvatelia Liptovského Mikuláša pociťovať už od štvrtka 7. decembra 2023, kedy liptovská radnica pripravuje obľúbený Mikulášsky jarmok. Ide o trojdňové podujatie s predajom a programom, ktoré potrvá do deviateho decembra. Vianočný punč aj varené vínko tak návštevníci jarmoku ochutnajú hneď v úvode dvanásteho mesiaca, darčeky blízkym môžu v predstihu nakúpiť priamo na jarmoku od trhovníkov so zimným tovarom.

318486050_5728649830522430_5229358548992554446_n.jpg Zdroj: Facebook/Mesto Liptovský Mikuláš

„Predajcovia si môžu rezervovať miesto na jarmoku v rezervačnom systéme mesta na webe www.mikulas.sk v sekcii Podnikateľ/Príležitostné trhy, systém pre predajcov potravinárskeho aj spotrebného tovaru spúšťame 8. novembra. Program ešte nie je finálny, stále ho zostavujeme, dohadujeme kapely, ktoré na jarmoku vystúpia,“ doplnila Čapčíková, hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš.

Tieto obe vianočné podujatia sa budú realizovať v historickom centre mesta. Zohreje vás varené vínko a alko aj nealko vianočný punč. Taktiež bude prichystaný aj predaj tradičných vianočných dobrôt. V stánkoch na trhoch si budete môcť kúpiť vianočné ozdoby a dekorácie.


Súvisiaci článok
Žilinská radnica zverejnila zoznam úspešných predajcov občerstvenia na tohtoročných vianočných trhoch. Na aké špeciality sa môžete tešiť?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť