Pondelok 16. 09. 2024 13:47:47 | Meniny má Ľudmila

Čadčianska radnica zverejnila dátum Adventných trhov. Predajcovia sa môžu prihlásiť do 14. novembra

Mesto Čadca na svojom oficiálnom webe zverejnilo dátum Adventných trhov 2023. Záujemcovia o predaj sa môžu prihlásiť do utorka 14. novembra.

Radka Kostánová|22. október 2023|11:00:12

Zdroj: Mestocadca.sk

Súvisiaci článok
Žilinská radnica zverejnila zoznam úspešných predajcov občerstvenia na tohtoročných vianočných trhoch. Na aké špeciality sa môžete tešiť?
Čítajte viac >

Mesto Čadca na svojej webovej stránke oznamuje, že v dňoch od štvrtka 14. decembra do piatka 15. decembra sa v meste budú konať adventné trhy.

Prihláška na podujatie pre predajcov je ako vždy zverejnená celoročne na webovej stránke v sekcii Tlačivá a formuláre NA TOMTO ODKAZE pre občana a podnikateľa. Mesto Čadca ďalej informuje, že k žiadosti je potrebné doložiť aj všetky dokumenty uvedené v žiadosti.

Dôležitou informáciou je, že termín uzávierky podávania prihlášok je jeden mesiac pred konkrétnym jarmokom a teda do utorka 14. novembra 2023.

„Vyplnenú prihlášku spolu s požadovanými prílohami môžete poslať poštou na adresu Mestský úrad Čadca, Námestie slobody 30, 022 01 Čadca, osobne v podateľni Mestského úradu v Čadci alebo na e-mailovú adresu tatiana.tomascova@mestocadca.sk,“ uzavreli zástupcovia mesta na webe.

1697792230.jpg Zdroj: Mestocadca.sk


Súvisiaci článok
Žilinská radnica zverejnila zoznam úspešných remeselníkov na Vianočných trhoch. Na aké produkty a potraviny sa môžete tešiť?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť