Štvrtok 19. 09. 2024 09:08:03 | Meniny má Konštantín

Liptovskomikulášski policajti sa na širokú verejnosť obrátili s prosbou o pomoc pri stotožnení neznámych osôb. Poznáte ich?

Policajti z Liptovského Mikuláša sa na širokú verejnosť obrátili s prosbou o pomoc pri stotožnení neznámych osôb. Na sociálnej sieti informovali, že aktuálne vykonávajú vyšetrovanie v trestných veciach krádeže, poškodzovanie cudzej veci, neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku.

Juliana Krčulová|11. október 2023|11:15:34

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Žilinskí policajti hľadajú majiteľa nájdeného horského bicykla značky Merida červenej farby
Čítajte viac >

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru Liptovský Mikuláš aktuálne vykonáva vyšetrovanie v trestných veciach krádeže, poškodzovanie cudzej veci, neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku.

„Žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámych osôb, ktorých svedectvo je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ priblížili policajti na sociálnej sieti.

Akékoľvek informácie k totožnosti neznámych osôb môže široká verejnosť oznámiť na Okresné riaditeľstvo Policajného zboru Liptovský Mikuláš na telefónne číslo: 0961 453 321 alebo 0903 317 901, prípadne môžete osloviť Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline formou správy na Facebookovom profile Polícia SR – Žilinský kraj.


Súvisiaci článok
Opäť ďalšie podfuky! Finančná správa upozorňuje na nový podvodný email
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť