Štvrtok 19. 09. 2024 06:17:41 | Meniny má Konštantín

Vstupenky na zápas MŠK s Interom za 1 euro sú už v predaji

Očakávaný futbalový zápas medzi MŠK Žilina a F.C. Internazionale Milano, ktorý sa odohrá už v utorok 8. februára 2022 o 16:30 hod. na žilinskom štadióne si budú môcť prísť pozrieť držitelia permanentiek (z jesennej časti), školské skupiny detí a mládežnícke tímy zadarmo. Ostatní fanúšikovia za symbolické jedno euro. Na play-off zápase mládežníckej Ligy majstrov je povolených 25% z kapacity štadióna. Foto: Facebook / MŠK Žilina

Juliana Krčulová|1. február 2022|15:05:24

„Výbornú atmosféru sme vytvorili futbalistom MŠK Žilina U19 na jeseň proti Grékom i Kazachom a v oboch prípadoch sa za to Šošoni odmenili víťazstvom. Rovnakú, a pravdepodobne ešte väčšiu energiu od vás potrebujú chalani aj proti talianskemu veľkoklubu - Interu Miláno,“ napísal žilinský futbalový klub na svojej internetovej stránke a ďalej informuje: „Už teraz môžete nahlásiť na maile mskzilina@mskzilina.sk názov školy alebo mládežníckeho tímu (do piatka 4. februára do 20:00 hod.) Zároveň je opäť potrebné zaslať aj meno a telefónne číslo doprovodu (zodpovednej osoby za danú skupinu) a menný zoznam všetkých členov skupiny. Následne sa vám po piatkovom termíne spätne ozveme a potvrdíme si všetky detaily,“ dodal žilinský klub.

Akadémia MŠK Žilina.jpg Foto: Facebook / Akadémia MŠK Žilina

Skupinové vstupenky na východnú tribúnu vchodom cez vstup 6 budú návštevníkom zaslané elektronicky deň pred zápasom na mail. Pre vlastné autobusy hostí bude sprístupnené iba parkovisko P1 za západnou tribúnou, popri hoteli Holiday Inn. Pre osobnú dopravu bude otvorené aj parkovisko za východnou tribúnou. Podľa dostupných informácii na zápase budú otvorené aj bufety. Na západnej tribúne Treska Bar a Západná reštaurácia, na východnej tribúne stan pred vstupom na štadión pri kaplnke.

Predaj vstupeniek pre fanúšikov za symbolickú sumu 1€ prebieha cez sieť Ticketportal na západnú tribúnu prostredníctvom tohto odkazu.

Zápas bude prebiehať v režime OP (očkovaní, po prekonaní ochorenia Covid-19) podľa aktuálne platných protiepidemiologických opatrení.


Súvisiaci článok
Peťa Vlhová získa v Pekingu zlato a dve striebra
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť