Štvrtok 19. 09. 2024 06:35:03 | Meniny má Konštantín

Ranná dopravná nehoda v Ružomberku si vyžiadala prevoz 44-ročného muža do nemocnice. Vošiel do protismeru a nabúral Ukrajinca

Dnes, 5. októbra, krátko po pol piatej ráno došlo na ceste prvej triedy číšlo 18 v meste Ružomberok k dopravnej nehode.

Radka Kostánová|5. október 2023|13:40:26

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Vodič po náraze do dopravnej značky skončil na streche medzi cestou a železničnými koľajami
Čítajte viac >

Ako informuje krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, dnes 5. októbra krátko po pol piatej ráno došlo na ceste prvej triedy číšlo 18 v meste Ružomberok k dopravnej nehode.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 44-ročný vodič, z okresu Námestovo viedol motorové vozidlo značky Volkswagen Sharan s prívesným vozíkom po ceste I/18 v smere od mesta Ružomberok na Liptovský Mikuláš. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v pravotočivej zákrute prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s oproti idúcim dodávkovým vozidlom, ktoré viedol 31-ročný vodič ukrajinskej národnosti. Vodiči boli na mieste podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom," priblížila Gabriela Kremeňová.

02.JPG

Ako ďalej doplnila, po dopravnej nehode boli obaja vodiči a ich spolujazdci prevezení na ošetrenie do nemocnice. Taktiež sú ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, správu uzatorila s tým, že premávka na ceste I/18 bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas regulovaná v jednom jazdnom pruhu.


Súvisiaci článok
Medveďa pri Žiline videli opäť včera večer. Zvýšte svoju ostražitosť
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť