Streda 18. 09. 2024 22:38:46 | Meniny má Eugénia

Rýchlo a zbesilo pri Žiline. Vodičovi porsche pri úteku nepomohla ani obrovská sila koní auta. Policajti ho chytili (VIDEO)

Žilinskí policajti informujú o kurióznom prípade. V sobotu 30. septembra v podvečerných hodinách v smere od obce Mojš na obec Varín viedol 32-ročný vodič osobné motorové vozidlo značky Porsche Panamera, pričom nerešpektoval svetelné a zvukové znamenie na zastavenie dávané policajnou hliadkou.

Radka Kostánová|4. október 2023|13:01:13

Zdroj: Screenshot Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Na žilinskom sídlisku Vlčince vypadla z okna žena. Zraneniam, žiaľ, na mieste podľahla
Čítajte viac >

Naozaj kuriózny prípad sa odohral v deň volieb pri Žiline, v smere od obce Mojš na obec Varín. Ako informujú žilinskí policajti, 32-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Porsche Panamera, pričom nerešpektoval svetelné a zvukové znamenie na zastavenie dávané policajnou hliadkou. Vozidlo bolo nakoniec za pomoci ďalšej policajnej hliadky za obcou Mojš zastavené.

Drzosťou bolo, že vodič bol vyzvaný, aby predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku motorového vozidla, čo odmietol. Potom bol vyzvaný, aby sa podrobil dychovej skúške za účelom zistenia prítomnosti alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo taktiež odmietol.

„Muž sa odmietol podrobiť aj lekárskemu vyšetreniu spojenému s odberom a vyšetreniu krvi alebo iného biologického materiálu, či nie je ovplyvnený inou návykovou látkou. Muž bol obmedzený na osobnej slobode a za tento skutok mu bolo vznesené obvinenie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ doplnili policajti.

Tento mladý vodič zo Žiliny čelí obvineniu zo zločinu vydierania a prečinu ublíženia na zdraví, ktorých skutkov sa dopustil v priebehu tohto roka. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline spracoval na obvineného podnet na návrh na jeho vzatie do väzby.


Súvisiaci článok
Polícia odhalila v Žilinskom kraji minulý týždeň až 43 opitých vodičov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť