Piatok 26. 07. 2024 21:34:57 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Horoskop na víkend: Jedno znamenie bude pracovať aj v nedeľu

Čo vám prinesú tieto dva dni? Nechajte sa prekvapiť horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce 2 dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|30. september 2023|15:45:07

Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na september: Panna môže očakávať šťastie, Lev zase problémy
Čítajte viac >

Baran

Baran cez víkend nezažije nič stresujúce, ani nepríjemné. V oblasti rodiny sa mu bude dariť a inak to nebude ani v partnerskom vzťahu. Vyzerá to tak, že s pekným počasím príde do jeho života aj dobrá nálada a energia.

Býk

Býk by tento víkend nemal sedieť doma. Mal by byť čo najviac aktívny a spoločenský, aby nadviazal nové kontakty a vytvoril nové priateľstvá. Niet pochýb o tom, že mu v živote niečo chýba a s nimi príde na to, čo to je.

Blíženci

Človek v znamení Blížnecov prežije víkend v harmónii a voľný čas by mal využiť na aktívny oddych alebo turistiku. Bude mať veľa príležitostí na to, aby sa vrátil ku svojim koníčkom. Už aj zabudol, aké to je.

Rak

Rakovi sa bude tiž dariť, no horšie to bude s jeho milostným životom. Môže sa zapliesť do hádky, ktorá nebude mať koniec, preto by si mal dať pozor na slová, ktoré povie. Mohol by to neskôr ľutovať.

Lev

Človek v znamení Leva má za sebou ťažké dni, preto ho tento víkend môže dobiť nádejou na lepšie vyhliadky. S nikým sa nepoháda, ani nebude mať veľa povinností. Bude mať čas na to, aby si utriedil myšlienky a spamätal sa z vyčerpania.

Panna

Pracovný týždeň Pannu bol veľmi náročný a dlhý, ale konečne si počas víkendu oddýchne. Bude mať síce menej energie, ale to môže ľahko napraviť dlhším spánkom. Povinnosti mu neubudnú, no aspoň ich zvládne s dobrou náladou.

person-snuggling-up-with-blanket-hammock-cozy-sweater.jpg

Váhy

Človek v znamení Váhy bude tento víkend šťastný. Dariť sa mu bude najmä v oblasti financií. Môže nečakane zbohatnúť, ale napriek okolnostiam by to mal chvíľu tajiť. Keď si kúpi žreb, môže vyhrať balík peňazí alebo nájsť nejaké len tak na ulici. Musí mať oči otvorené.

Škorpión

Na človeka v znamení Škorpióna môže tento víkend niekto tlačiť. Za každú cenu by v sebe mal pozbierať vnútornú silu a postaviť sa mu čelom. Aj keď to môže vyzerať riskantne, tento človek to zvládne a nakoniec prežije fajn dni.

Strelec

Strelca môže tento víkend čakať náročná úloha, preto by si mal dať pozor na prepínanie síl. V domácnosti by nemal robiť nad svoje možnosti, lebo by sa rýchlo vyčerpal, čo by sa odzrkadlilo na jeho zdraví.

Kozorožec

Kozorožec by si mal nasledujúce 2 dni vstúpiť do svedomia a neusmerňovať ľudí v tom, čo majú alebo nemajú robiť. Mal by sa venovať svojim povinnostiam a problémom, ktoré sú oveľa vážnejšie a čakajú na riešenia. Našťastie sa s nikým nepoháda.

Vodnár

Človek v znamení Vodnára bude mať tento víkend práce nad hlavu. Práve Vodnár je to znamenie, ktoré bude pracovať ešte aj v nedeľu. Ak mu niekto bude chcieť povinnosti ešte pridať, nemal by sa báť povedať nie. Hviezdy budú naklonené práve jemu, preto môže odmietnuť a nevyvolá žiadnu hádku.

Ryby

Človek v znamení Ryby bude mať víkend pozitívny. V plnej sile sa už od rána pustí do upratovania a vďaka tomu bude mať neskôr pár chvíľ voľna. Je len na ňom, ako ich využije, ale mal by dopriať oddych mysli a aj telu.  


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť