Utorok 17. 09. 2024 23:25:49 | Meniny má Olympia

Silný vietor v Liptovskom Mikuláši sa postaral o výpadky verejného osvetlenia. Zimnú údržbu ciest však nenarušil

Sneženie a silný vietor počas uplynulého víkendu vyhnal do ulíc Liptovského Mikuláša všetku zimnú techniku Verejnoprospešných služieb mesta. Martin Kögel z VPS uviedol, že zvládli odhrnúť a posypať všetky mestské komunikácie bez väčších problémov. Foto: Facebook / Mesto Liptovský Mikuláš

Juliana Krčulová|31. január 2022|09:00:49

Podľa dostupných informácii z mesta k žiadnemu poškodeniu mestského majetku nedošlo. „Odpratali sme cesty aj chodníky a počas dňa budeme pokračovať s ručným dočisťovaním schodov či autobusových zastávok. Zamestnali nás však poruchy osvetlenia, ktoré spôsobil vietor vo viacerých častiach mesta, postupne ich opravujeme," uviedol Martin Kögel z VPS.

Pracovníci Verejnoprospešných služieb mesta sa aj túto zimu starajú približne o 100 kilometrov mestských ciest a 76 kilometrov chodníkov. „Do výkonu zimnej údržby sú zaradení štyria pracovníci ako dispečeri a 32 pracovníkov obsluhujúcich vozidlá a mechanizmy. Podľa potreby zapájajú do ručnej údržby aj pracovníkov z ostatných stredísk,“ ozrejmilo mesto Liptovský Mikuláš vo svojom príspevku na sociálnej sieti.


Súvisiaci článok
Na bežkách do Turian
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť