Piatok 06. 09. 2024 01:06:09 | Meniny má Alica

Žilinskí policajti chytili muža, ktorý ukradol bicykel z vlaku. Majiteľovi spôsobil škodu vo výške 2-tisíc eur

Krajská policajná hovokyňa, Gabriela Kremeňová, informuje, že policajti z Oddelenia železničnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline analýzou kamerových záznamov a vyhodnocovaním všetkých dôkazov stotožnili podozrivého z majetkovej trestnej činnosti. Dobrá práca!

Radka Kostánová|25. september 2023|15:45:36

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Pri tragickej nehode v obci Hlboké nad Váhom prišiel o život 81-ročný muž
Čítajte viac >

Ako uvádza krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, policajti z Oddelenia železničnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline analýzou kamerových záznamov a vyhodnocovaním všetkých dôkazov stotožnili podozrivého z majetkovej trestnej činnosti.

„Poverený príslušník Policajného zboru obvinil z prečinu krádeže 40-ročného muža, z okresu Ružomberok. Obvinený muž mal 9. septembra tohto roka odcudziť z osobného vlaku na železničnej stanici v Žiline bicykel čierno-bielej farby, ktorý bol odložený vo vozni na odkladanie bicyklov. Obvinený s bicyklom odišiel na neznáme miesto," informovala.

Správu uzatvorila so slovami, že majiteľovi bicykla spôsobil predbežnú škodu vo výške 2 000 eur. Našťastie, počas vyšetrovania bol odcudzený bicykel zaistený a po vykonaní potrebných úkonov bude vrátený oprávnenej osobe.


Súvisiaci článok
Pri piatkovej nehode na Čertovici prišiel o život známy slovenský DJ
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť