Sobota 27. 07. 2024 01:22:05 | Meniny má Božena

Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie sa dozvie zlú správu, iné zažije úspech

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|25. september 2023|13:37:01

Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na víkend: Jedno znamenie zažije prekvapivú návštevu
Čítajte viac >

Baran

Človek v znamení Barana môže tento týždeň zažiť vypätie síl, ale nakoniec všetko dobre dopadne. Opäť sa utvrdí v tom, že zvládne viac, ako si o sebe myslí. Ku koncu týždňa sa môže stretnúť s priateľmi, aby oslávil svoje úspechy.

Býk

Býkovi sa bude od začiatku týždňa dariť. Zlá správa ho však neminie v stredu, kedy môže čakať krízu v súkromnom živote. S partnerom to môže mierne škrípať, preto by si mal dávať pozor na jazyk. Ak je single, nikoho si nenájde ani tento týždeň.

Blíženci

Tento človek môže pociťovať celý týždeň miernu nervozitu. Možno to bude spôsobené tým, že stojí pred veľkým rozhodnutím a sám nevie, ako to dopadne. V práci ho však nečaká nič náročné, preto sa môže plne venovať osobnému životu.

Rak

Rak by sa mal začať viac snažiť. Dobre vie, že keď zaberie, dosiahne oveľa viac, než sám očakáva. Pokiaľ chce mať tento týždeň pokojný, mal by sa viac snažiť v práci, aby mal čo najmenej povinností. Do cesty mu nepríde nič nezvládnuteľné.

Lev

Človek v znamení Leva by si mal dať tento týždeň pozor na jazyk. Ak bude chcieť povedať niečo, čo by mohlo niekomu ublížiť, dvakrát by si to mal premyslieť. Nebude v pozícii, že by mu všetko prešlo, skôr by si mohol narobiť problémy.

Panna

Človek v tomto znamení by mal byť pripravený na to, že sa mu nebude dariť v práci. Niekto ho bude chcieť zatlačiť do kúta, preto by si mal stáť pevne za svojím názorom. Keď bude sebavedomý, nič katastrofálne sa mu nestane.

beautiful-young-woman-sitting-fallen-autumn-leaves-park-reading-book-relaxation.jpg

Váhy

Človek Váhy sa môže tento týždeň zapliesť do vnútorného konfliktu. Mal by si napísať všetky pre a proti toho, čo rieši, a rozhodnúť sa o výsledku až po tom, čo bude mať všetky informácie. V inom prípade by sa to nemuselo skončiť dobre.

Škorpión

Škorpión by sa mal tento týždeň riadiť srdcom. Prídu mu do života situácie, v ktorých sa nebude vedieť rozhodnúť, ale mal by počúvať srdce. Rozum by mu síce poradil lepšie, ale neskôr by sa mohol cítiť zle.

Strelec

Strelec by si mal dať dole ružové okuliare. Občas je dobré, že ich človek má, no v prípade Strelca mu už viac škodia, ako prinášajú úžitok. Keď uvidí svet realistickejšie, bude sa mu ľahšie pracovať a zvládať stres.

Kozorožec

Kozorožec by si mal byť vedomý toho, že každý človek si zaslúži rešpekt. Nie všetci musia mať rovnaký názor ako on, no to z nich nerobí ľudí, ktorých môže súdiť. Počas tohto týždňa by sa mal naučiť pokore a láskavosti. Prinesie mu to do života viac svetla.

Vodnár

Pre človeka v znamení Vodnár bude tento týždeň dobrý. Podarí sa mu všetko, čo si aj naplánuje, čo ho povzbudí a motivuje pracovať ďalej. Keby sa aj objavili nejaké problémy s láskou, ľahko ich vyrieši a všetky neistoty potlačí. Smutný nebude.

Ryby

Pre človeka Ryby nastal správny čas, aby sa zamyslel nad tým, čo očakáva od života. Možno sa ocitol v bludnom kruhu, z ktorému sa mu tieto dni podarí vyjsť. Je len na ňom, či si zvolí do života správne hodnoty alebo zostane verný stereotypu.


Súvisiaci článok
Horoskop na september: Panna môže očakávať šťastie, Lev zase problémy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť