Sobota 27. 07. 2024 02:14:26 | Meniny má Božena

Horoskop kávy: Akú by ste si mali objednať podľa vášho znamenia?

Počas tohto víkendu prebieha v Novej synagóge Žilina festival kávy. Viete, akú by ste mali piť? Prečítajte si tento horoskop a zistite, akú vám odporúča vaše znamenie.

Radka Kostánová|24. september 2023|11:00:31

Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na víkend: Jedno znamenie zažije prekvapivú návštevu
Čítajte viac >

Baran

Orieškové latte. Človek v znamení Barana si neobjednáva normálne nápoje, jeho druhé meno je dobrodružstvo. Takže pokiaľ pôjde Baran do kaviarne, rozhodne si môže objednať latte s príchuťou.

Býk

Čierna káva. Býk je človek veľmi praktický, preto môže v kaviarni siahnuť po overenej klasike. Čiernou kávou nič nepokazí, preto jej môže zostať verný.

Blíženci

Chai latte. Človek v znamení Blížencov má dve osobnosti, preto môže zvoliť netradičnú kávu. Jeho životným mottom je „pestrosť je korením života“, preto si ho môže okoreniť takto.

Rak

Mocha. Rak je veľmi citlivý a potrebuje nápoj, ktorý chutí ako jedno veľké a sladké objatie. Mocha káva je pre neho to pravé.

cup-coffee-with-heart-drawn-foam.jpg

Lev

Espresso s citrónom. Lev je znamenie odvážne, preto môže vyskúšať kávu s názvom „Espresso Romano“, čo znamená espresso s citrónom.

Panna

Ristretto. Človek v znamení Panny potrebuje kofeín a potrebuje ho rýchlo. Preto by si mal objednávať ristretto. Niečo malé a niečo rýchle, ideálna voľba.

Váhy

Ľadové macchiato. Človek v tomto znamení potrebuje niečo na výváženie chutí a získanie rovnováhy. Práve to ponúka ľadové macchiato, ktoré je spojením sladkej krémovej chuti s jemnou chuťou espressa.

Škorpión

Cold Brew. Tajomnému a nepochopenému Škorpiónovi nesedí žiadna iná káva viac, než cold brew. Prečo chutí cold brew tak dobre? To nikto nevie. A ani to, čo si Škorpión myslí.

Strelec

Affogato. Strelec potrebuje spojenie sladkého a horkého. Presne to vystihuje káva s názvom affogato, ktorá v sebe ukrýva zmrzlinu. Strelec je to najsladšie a zároveň najtrpkejšie znamenie, rovnako ako táto káva.

Kozorožec

Cappuccino. Kozorožec má rád veci naplánované. Rovnako také je aj kapučíno, pretože vždy vie, ako bude chutiť. Nech Kozorožcovi pripravia kapučíno na akomkoľvek mieste, vždy bude rovnaké. Ako aj on.

chocolate-cake-shape-heart-coffee.jpg

Vodnár

Matcha latte. Vodnár priťahuje všetko nekonvenčné a netradičné, preto je pre neho matcha latte ideálnou voľbou. Rovnako ako toto latte, tak je aj Vodnár veľmi jedinečným a zaujímavým znamením.

Ryby

Levanduľové latte. Citlivé znamenie Ryby, ktoré má rado umenie a poéziu, si môže objednať v kaviarni latte s príchuťou levandule. Tento sladký kvetinový nápoj v ňom prebudí len tie najlepšie spomienky.


Súvisiaci článok
Pripravte sa na víkend plný kofeínu! Do Novej Synagógy zavíta Žilinský Festival Kávy už po tretí raz
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť