Sobota 27. 07. 2024 03:07:32 | Meniny má Božena

Vlci Žilina odštartovali začiatok sezóny víťazstvom proti Skalici. V nedeľu si zmerajú sily so Žiarom nad Hronom

Začiatok sezóny odštartovali Vlci Žilina domácim zápasom proti Skalici. Na zimný štadión si našlo cestu až 1 740 divákov a Vlci pred nimi oslavovali víťazstvo 6:3.

Juliana Krčulová|23. september 2023|09:30:05

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci Žilina postupujú do semifinále JOJ Šport Slovenského pohára bez straty bodu
Čítajte viac >

Perfektná atmosféra sprevádzala celý úvodný zápas TIPOS Slovenskej hokejovej ligy, v ktorom Vlci Žilina hostili Skalicu. Na tribúnach to opäť žilo, čo dokazuje aj fakt, že na zimný štadión si našlo cestu až 1 740 divákov.

Vlci v piatok 22. septembra oslavovali pred domácim publikom víťazstvo 6:3 a už v nedeľu 24. septembra o 17:00 hodine ich čaká ďalší domáci duel, tentokrát proti Žiaru nad Hronom.

Ak ešte nemáte vstupenky na nedeľný zápas Vlci Žilina – HK MŠK Indian Žiar nad Hronom, môžete si ich zakúpiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.

Vlci Žilina – HK ESMERO Skalica 6:3 (2:0, 4:1, 0:2)

Góly: 8. Rehák (Halama), 10. Mráz (Koyš, Safaraleyev), 21. Bezúch (Galamboš), 22. Jansons (Koyš, Safaraleyev), 24. Belluš (Paukovček, Beták), 26. Varga (Bezúch, Galamboš) – 40. Obdržálek (Sloboda, Pšurný), 42. Sakmar (Škápik, Hujsa), 59. Hujsa (Škápik, Kadlečík)

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: „Prvá tretina, úvodných desať minút, bolo veľa hráčov nervóznych, čo bolo aj vidieť. Tých ďalších desať minút bolo dobrých. Bolo dôležité, že sme dali prvý gól. Neskôr, od výsledku 6:1, to hráči vycítili, čo sa týka ofenzívy, hrali veľmi dobre. S čím nie som spokojný, je výkon asi piatich hráčov, pretože neodohrali dobrý zápas. Brániť sa 14 minút je asi najhoršia vec, ktorú sme mohli súperovi dovoliť.“

Útočník, Bruno Mráz: „Hrali sme dobrý a zodpovedný hokej. Bránili sme veľa oslabení, z ktorých vyplynuli aj nejaké góly, čo nás aj mrzí. Nepomohli sme tým ani brankárovi Kubiridžákovi, ktorý nás v zápase veľmi podržal. Myslím si, že sme boli efektívnejším a lepším tímom. Toľko divákov na zimáku z nás chalanov nikto nečakal, a verím, že v takomto počte budú chodiť pravidelne. Veľmi nám to pomáha, sú našim šiestym hráčom na ľade.“


Súvisiaci článok
Vlci Žilina sa v prvom zápase novej sezóny predstavia v domácom prostredí proti tímu HK ESMERO Skalica (ROZPIS)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť