Piatok 26. 07. 2024 22:57:51 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Nadšenci science fiction, zbystrite pozornosť! V Kaštieli Radoľa na vás čaká unikátna výstava

Dvaja dlhoroční priatelia, Jaroslav Jablonský a Jaroslav Masnica, ktorí mali už od detstva lásku k zbieraniu netradičných vecí. Aj tak by sa dalo charakterizovať priateľstvo medzi dvoma zberateľmi, ktorí sa môžu pýšiť neobyčajnými a atypickými zbierkami predmetov z rôznych kútov pop-kultúry. V Kaštieli Radoľa máte tento raz možnosť vidieť unikátnu výstavu, ktorá vás zavedie do sveta Star Wars, Star Trek, Warcraft, Marvel či DC.

Juliana Krčulová|21. september 2023|15:15:06

Zdroj: Facebook/Kaštieľ Radoľa

Súvisiaci článok
Najväčšou vášňou Jaroslava Jablonského a Jaroslava Masnicu sú kartičky Harryho Pottera
Čítajte viac >

Kysucké múzeum pripravilo v Kaštieli Radoľa výstavu zo súkromných zbierok pánov Jaroslava Jablonského a Jaroslava Masnicu. Tieto mená nie sú návštevníkom múzea vôbec neznáme - v kaštieli sa s nimi mohli stretnúť prostredníctvom výstav ako napríklad Retrocom 2, či Svet Harryho Pottera.

„Tentokrát potešíme všetkých, ktorí majú radi science fiction. Rôzne pc hry, zberateľské figúrky, kartičky a postavičky, verneovky či encyklopédie, filmy, komiksy, ale i stavebnice vrátane Lega, zavedú návštevníkov do sveta Star Wars, Star Trek, Warcraft , Marvel či DC. Nechýbajú Skylanders, Pokémoni, Hot Wheels so sci-fi tematikou, Starlink, Stargate, Battlestar Galactica, Tomb Raider, a tiež Avatar, alebo hra Halo či fenomén Doctor Who,“ priblížili zástupcovia Kaštieľa Radoľa vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

Výstavu môžete navštíviť do nedele 28. januára 2024!


Súvisiaci článok
V Žiline sa uskutoční Jesenné astronomické kino. Témou bude hlavne Jupiter a Saturn!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť