Sobota 27. 07. 2024 02:49:20 | Meniny má Božena

Horoskop na víkend: Jedno znamenie zažije prekvapivú návštevu

Čo vám prinesie tento víkend? Nechajte sa prekvapiť horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú tieto 2 dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|23. september 2023|09:59:10

Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie môže očakávať rozchod a ktoré oslabenú imunitu?
Čítajte viac >

Baran

Tento víkend by sa mal Baran venovať svojim priateľom a zavolať ich von. V poslednom čase ich zanedbával, pretože mal veľa povinností, ale v jeho živote musí nastať zmena. Pokiaľ by sa na svojich kamarátov vykašľal, vrátili by mu to.

Býk

U Býka zavládne cez víkend pokojná atmosféra, preto by mal svoju energiu investovať do partnerského vzťahu. S rodinou bude všetko v poriadku a tak sa môže venovať partnerovi a budovaniu vzťahu. Nemal by zabúdať na to, že to ovplyvní jeho budúcnosť.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by si na tento víkend nemal plánovať náročné aktivity, lebo bude mať veľa povinností. Ak nebude niečo stíhať, nemal by sa hanbiť požiadať o pomoc.

Rak

Nasledujúce dva dni prinesú Rakovi šokujúcu návštevu. Hoci sa jeho život vyvíjal dobrým tempom, teraz sa môže zastaviť. Avšak, novinku, ktorú mu daná osoba prezradí, by si mal nechať pre seba, lebo ak by ju rozšíril, spôsobil by problémy.

Lev

Lev sa počas víkendu bude cítiť najlepšie v spoločnosti svojej lásky. V jeho živote sa môžu objaviť veci, ktoré ho rozčúlia a poháda s rodinou. Partner bude jediný, kto ho dokáže pochopiť a bude sa pri ňom cítiť bezpečne.

Panna

Človek v znamení Panny by sa mal tento víkend šetriť, inak si môže spôsobiť úraz. Posledné dni boli pre neho náročné, preto si potrebuje oddýchnuť a venovať sa niečomu inému, než je fyzická aktivita a ťažké rozmýšľanie.

cup-tea-coffee-chill-woman-lying-couch-drinking-hot-coffee-enjoying-morning-being-dreamy-relaxed-mood-girl-covered-blanket-takes-break-home.jpg

Váhy

Nasledujúce dva dni budú pre človeka v znamení Váhy mierne hektické. Práce okolo domu bude veľa a zoznam povinností nebude mať konca kraja. Ak si na seba nedá pozor, môže sa cítiť preťažený a privolať si bolesť chrbta. Nemal by zabúdať na poriadny oddych.

Škorpión

Škorpión by mal počas víkendu rozmazávať svojich blízkych. Robia pre neho dosť veľa, len si to neuvedomuje, pretože je zavalený prácou. Mal by spomaliť a vychutnať si to, že má okolo seba dobrých ľudí.

Strelec

Strelec má za sebou náročné dni, preto by mal cez víkend zvoliť miernejšie tempo a dávať si pozor na zdravie. Ak bude pociťovať bolesť hlavy alebo škrabanie v krku, nemal by to podceňovať. Dobre urobí, ak si tiež oddýchne.

Kozorožec

Kozorožec má pred sebou bezchybný víkend, počas ktorého sa mu podarí všetko, do čoho sa pustí. Pokojne môže riskovať v každej oblasti, nemá čo stratiť, len získať.

Vodnár

Vodnár by mal cez víkend vyraziť za adrenalínovým dobrodružstvom. Už dlhší čas sa nezabával, preto mu prospeje vypustiť paru a odviazať sa. Vďaka tomu sa mu budú neskôr lepšie plniť povinnosti.

Ryby

Človek v znamení Ryby sa nemal nútiť do niečoho, čo sám nechce. Mal by byť sám sebou a vedieť povedať „nie“, inak ho môžu ľudia zneužívať. Voľné dni by mal tráviť podľa svojich predstáv.


Súvisiaci článok
Horoskop na september: Panna môže očakávať šťastie, Lev zase problémy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť