Piatok 26. 07. 2024 20:05:36 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Banská Bystrica vyhrala na pôde lídra zo Žiliny

Futbalisti MFK Dukla Banská Bystrica uspeli v sobotnom dueli 7. kola Niké ligy na ihrisku lídra súťaže MŠK Žilina 4:1. Šnúru bez prehry natiahli na šesť zápasov a poskočili na druhú priečku neúplnej tabuľky o bod za svojho súpera. Žilina vyšla naprázdno po predchádzajúcich štyroch víťazstvách. Útočník hostí Róbert Polievka si pripísal gól a dve asistencie. ILUSTRAČNÉ FOTO: Facebook/MŠK Žilina

TASR|17. september 2023|08:00:21


Súvisiaci článok
Žilinskí Šošoni do 19 rokov sa do ligy vrátili v dobrej forme
Čítajte viac >

Zápas sa od úvodu vyvíjal pre Žilinu zle, hostia po zásluhe trestali chyby v obrane MŠK. Najskôr v ôsmej minúte Polievka, následne v 16. minúte Hlinka a polčas hrôzy domáceho tímu uzavrel gólom do šatne Arevalo. Do druhého polčasu nastúpila iná Žilina, domáci po prestriedaní zavreli súpera v obrane, stačilo to však len na gól Nemčíka v 61. minúte. Dobýjanie bránky Dukly pokračovalo, nebolo však efektívne a tak Polievka v samom závere zápasu naservíroval Rymarenkovi loptu na štvrtý gól. Žilina tak po druhý raz v sezóne prehrala.

7.kolo Niké ligy:

MŠK Žilina - MFK Dukla Banská Bystrica 1:4 (0:3)

Góly: 61. Nemčík - 8. Polievka, 16. Hlinka, 44. Arevalo, 89. Rymarenko. Karty: Stojčevski, Bari, Jambor. Rozhodovali: Kráľovič - Zemko, Košecký. 2345 divákov.

MŠK Žilina: Belko - Minárik, Stojčevski (46. Leitner), Nemčík - Rusnák (74. Javorček), M. Sauer, Gidi (78. Myslovič), Bari - Addo (74. Jambor), Ďuriš, Iľko (46. Essomba)

Banská Bystrica: Hruška - Migaľa, Uhrinčať, Godál, Willwéber, Záhumenský - Rymarenko (90+2. Svetlík), Richtárech (87. Joao Victor), M. Hlinka (90+2. Hanes) - Arevalo (76. Slebodník), Polievka (90+2. Pišoja)


Súvisiaci článok
Hokejisti MHk 32 Liptovský Mikuláš zdolali vicemajstra HKM Zvolen
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť