Sobota 07. 09. 2024 22:32:35 | Meniny má Marianna

Pridáte sa k štýlovému pochodu mestom s ULTRAS ŽILINA? Rodičia s deťmi si úžasnú atmosféru v „kotli“ nevedia vynachváliť

Minuloročným cieľom ULTRAS ŽILINA bolo podľa ich slov dokázať, že nie sú partiou plnou výtržníkov. Mýtus sa im zjavne podarilo zlomiť, pretože v ich horúcom „kotli“ sa začalo objavovať čoraz viac rodín s deťmi, ktorí si tamojšiu atmosféru užívali. Tento rok však chystajú opäť niečo špeciálne! Foto: Facebook / ULTRAS ŽILINA

Juliana Krčulová|16. september 2023|11:00:03


Súvisiaci článok
Na Tenisový deň do Čadce príde aj brat Nely Lopušanovej. Na aké hokejové hviezdy sa môžete ešte tešiť?
Čítajte viac >

ULTRAS ŽILINA si minulý rok dali za cieľ vyvrátiť predstavu širokej verejnosti o tom, že sú len partiou plnou výtržníkov. Úspešne sa im to podarilo, čo dokazuje aj fakt, že sa k ich živej atmosfére v „kotli“ začali postupne pridávať ďalšie rodiny s deťmi.

„Minuloročným cieľom bolo dokázať, že nie sme partia ožratých výtržníkov, tak, ako sa to snažia predniesť médiá. Dnes vieme zhodnotiť, že sa nám tento mýtus podarilo zlomiť a v kotli sa objavovalo stále viac rodičov s deťmi, ktorí si atmosféru nevedeli vynachváliť,“ priblížili ULTRAS ŽILINA.

Tento rok však chystajú opäť niečo výnimočné!

„Teraz nás napadajú dve veci: štýlový pochod mestom ku štadiónu, alebo výjazdy, aké sme zažívali napríklad do neďalekého Martina a mnohé sa stali nezabudnuteľnými. Ak ste si doteraz mysleli, že minulá sezóna bude nezabudnuteľná, tak to ste ešte nič nevideli,“ konkretizovali vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

Pridáte sa aj vy k niektorému z pochodov, či plánovaných výjazdov ULTRAS ŽILINA?

378802760_700320962141286_1313943055312468407_n.jpg


Súvisiaci článok
Vlci Žilina sa v prvom zápase novej sezóny predstavia v domácom prostredí proti tímu HK ESMERO Skalica (ROZPIS)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť