Piatok 13. 09. 2024 13:46:24 | Meniny má Ctibor

Nezmeškajte posledné tohtoročné preteky Spartan na Slovensku! Pripravené sú TRATE pre každého

Sezóna prekážkových behov sa pomaly chýli ku koncu. Vo Valčianskej doline si už o pár dní prídu na svoje milovníci prekážok aj trailu. Máte poslednú možnosť prijať výzvu a zaregistrovať sa. Od 23. do 24. septembra sa v lone slovenskej prírody budú konať posledné tohtoročné preteky Spartan na Slovensku. Valčianska dolina Trifecta Weekend 2023 ponúkne v areáli Snowland atraktívne trate pre každého. TEXT: Petronela Kukučková, FOTO: Spartan Valčianska dolina

Tlačová správa|16. september 2023|17:05:22


Súvisiaci článok
V Martine sa uskutočnia štyri výnimočné večery. Prvý z nich budete mať možnosť zažiť už budúci týždeň
Čítajte viac >

V sobotu bude pre bežcov pripravená prekážková trať Beast (20+ km), na ktorej nebude chýbať rúčkovanie, preliezanie či plazenie, ale aj cca 21 km dlhý Trail. Zároveň sa môžete tešiť na 4-hodinový Hurricane Heat, ktorý preverí vaše fyzické a psychické schopnosti po každej stránke. Nedeľa bude venovaná kratším prekážkovým behom Super (10+ km) a Sprint (5+ km). „Práve kratšie trate sú správnou voľbou aj pre úplnych začiatočníkov, ktorí by sa na dlhšie behy neodhodlali,” uviedla Magdaléna Lehocká, riaditeľka podujatia.

Kids-NED-38.jpg

Deti od 4 do 14 rokov budú môcť v oba víkendové dni zabojovať na tratiach Spartan Kids. „Nielen dospelí, ale aj všetky deti, ktoré preteky dokončia, získajú v cieli krásnu medailu a spartanské tričko,“ spomenula Lehocká.

Pokiaľ ste sa na preteky Spartan ešte neodhodlali, na svoje si prídete tiež. „V areáli Snowland bude pripravená festivalka, v ktorej nebude chýbať Spartan Shop, stánky s občerstvením či sponzormi podujatia. V prvom rade si však užijete atmosféru preteku a prekážky, z ktorých niektoré budú vo vašej bezprostrednej blízkosti,“ dodala riaditeľka preteku.

0W9A7353.jpg

Ak chcete vyjsť zo svojej komfortnej zóny a vyskúšať si preteky na vlastnej koži, urobiť tak môžete TU.

Ak sa však na beh v kopcoch necítite, nemusíte zúfať. Ruku k dielu môžete na podujatí priložiť aj ako dobrovoľníci. Či už chcete pomôcť na prekážkach, občerstvovacích staniciach alebo napríklad v cieli, prihlásiť sa môžete TU.


Súvisiaci článok
Budatínsky rínok bude už o mesiac. Ukončí hlavnú sezónu na Budatínskom hrade
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť