Štvrtok 25. 07. 2024 20:17:21 | Meniny má Jakub, Timur

37-ročný Gruzínec nafúkal v Čadci skoro dve promile. Policajti mu obmedzili slobodu

37-ročný občan Gruzínska čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom Janka Zlochová, hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|15. september 2023|08:00:21


Súvisiaci článok
Policajti pátrajú po vodičovi, ktorý si nesplnil povinnosť účastníka dopravnej nehody
Čítajte viac >

Hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová informovala, že obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí 37-ročný občan Gruzínska. Ten mal v sobotu 9. septembra krátko pred polnocou viesť po ceste v meste Čadca osobné motorové vozidlo značky Renault Megane.

,,Policajnou hliadkou bol zastavený a kontrolovaný. Policajti vykonali následne u obvineného dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 0,75 mg/l alkoholu v dychu, čo po prepočte predstavuje 1,56 promile," doplnila Zlochová.

Správu uzatvorila s tým, že 37-ročnému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a taktiež bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov. Poverený príslušník skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža.


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti hľadajú neznámeho muža, ktorý bol zachytený na kamere. Poznáte ho?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť