Piatok 26. 07. 2024 23:15:06 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Slovensko, začíname!

SLOVENSKO/ Vážení čitatelia, vitajte na stránkach Slovensko SP 21! Celoslovenský portál vznikol ako ďalší krok po tom, čo sme takmer pred dvomi rokmi – 21. 12. 2021, začali písať príbeh spravodajského portálu SP 21 pre Žilinský kraj.

Michal Filek|11. september 2023|13:30:49

Za 20 mesiacov fungovania sa nám podarilo vybudovať spravodajské internetové médium, ktoré sa stalo (dovolíme si to neskromne tvrdiť na základe exaktných dát čítanosti) jedným z najrelevantnejších a najčítanejších v Žilinskom kraji.

Veď len za predchádzajúcich 30 dní navštívilo stránku SP 21 takmer pol milióna návštevníkov. Podarilo sa nám to najmä preto, že vám denno-denne prinášame aktuálne, ale veľmi vyvážené, objektívne a nestranné spravodajstvo.

Sme nezávislí, nie sme v područí žiadnej politickej strany, ani oligarchov, ktorí by si chceli prostredníctvom portálu presadzovať svoje záujmy. V SP 21 dostáva priestor každý relevantný názorový smer. Samozrejme, okrem takých, ktoré patria skôr na okraj spoločnosti.

SP 21 pre Žilinský kraj je etablovaný a rešpektovaný. Pred nami je však nová výzva. Rovnako a rovnakými zbraňami, sa teraz chceme presadiť na celoslovenskej úrovni. Rovnako budeme nestranní, objektívni a aktuálni aj na stránke Slovensko SP 21.

Prinášať vám budeme aktuálne informácie, spravodajstvo, komentáre, publicistiku, veľa fotografií, ale tiež množstvo videí a podcastov so zaujímavými hosťami.

Nechceme sa primárne venovať bratislavským témam. Budeme si vyberať informácie z regiónov. Budeme spolu cestovať po svete, aj objavovať krásy Slovenska. Z politiky sa budeme venovať najmä tej komunálnej a regionálnej. Najdôležitejšie témy veľkej politiky budeme glosovať prostredníctvom nového formátu Na pitvore.

K vám sa dostaneme najmä prostredníctvom sociálnych sietí. Pridajte si nás na Facebooku a budete mať vždy všetky aktuálne informácie!


Súvisiaci článok
NA PITVORE: Slovenskí dôchodcovia milujú divadlo, veď sa kvôli nemu takmer pobili. „Ste Ficovo stádo,“ odkazuje im Nikita Slovák
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť