Piatok 26. 07. 2024 22:19:22 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie sa môže obávať pohromy?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|11. september 2023|16:00:05


Súvisiaci článok
Horoskop na september: Panna môže očakávať šťastie, Lev zase problémy
Čítajte viac >

Baran

Baran sa môže pripraviť na blížiacu sa pohromu. Hviezdy sú však naklonené na jeho strane, preto nájde včas rozumné riešenie, ako sa jej vyhnúť. Vďaka tomu to pre neho bude nakoniec úspešný týždeň plný prekvapení.

Býk

Človeka v znamení Býka čaká tento týždeň jedno dôležité rozhodnutie. Ak sa rozhodne správne, jeho život sa zmení a už nikdy nebude taký, ako predtým. Bohužiaľ, ak si vyberie nesprávnu možnosť, bude nešťastný.

Blíženci

Blíženec sa bude cítiť počas nasledujúcich dní veľmi dobre, žiadne zlé správy ho nevyvedú z miery. Uštipačné reči rodiny si nebude všímať a bude sa sústrediť len na rozvoj kariéry. Vďaka tomu si ho môžu všimnúť nadriadení a pochváliť ho.

Rak

Počas nasledujúcich dní sa bude Rakovi mimoriadne dariť v práci. Môže si byť istý, že sa mu nestane nič zlé. V osobnom živote možno stretne niekoho, kto sa ku nemu bude chcieť priblížiť a nadviazať vzťah. Je len na ňom, ako zareaguje.

Lev

Lev by sa tento týždeň mal venovať práci. Nič ho nepoteší viac, než vedomie, že urobil všetky povinnosti bez chyby. Odkladať niečo by sa mu taktiež neoplatilo, pretože by to musel urobiť neskôr. Keď bude aktívny, bude mať zo seba lepší pocit.

Panna

Tohto človeka tento týždeň prekvapí okolie v práci, no aj v osobnom živote. Všetci budú mať dobrú náladu, preto sa s nikým nepoháda a ani nevyvolá konflikt. Dokonca ho môže čakať jedno milé prekvapenie, ktoré chcel dosiahnuť už v minulosti.

photo-emotional-dynamic-pose-indian-man-autumn-background_731930-34362.jpg

Váhy

Človek v znamení Váhy bude pociťovať tieto dni napätie, no počas ďalších dní sa atmosféra v jeho okolí konečne uvoľní. Vďaka tomu bude môcť byť sám sebou a pracovať na svojich snoch. Má ideálnu príležitosť na to, aby vo vzťahu urobil krok vpred.

Škorpión

Hviezdy sú naklonené aj Škorpiónovi, preto by sa tento človek nemal báť riskovať. Môže sa zapojiť do výzvy, ktorá ho už dlho láka. Pravdepodobne bude úspešný a prinesie mu to odmenu ako v osobnom živote, tak aj v pracovnom.

Strelec

Strelec by sa mal tento týždeň naplno sústrediť na problémy v osobnom živote. Vďaka tomu, že bude koncentrovaný, všetko rýchlo vyrieši a bude sa môcť presunúť na druhú oblasť, ktorá mu robí ťažkosti. Keď sa veci vyjasnia, bude šťastnejší.

Kozorožec

Kozorožca čaká jedna seriózna ponuka, ktorá mu otvorí dvere do nového sveta. Nemal by dlho váhať s jej prijatím, pretože takáto príležitosť príde iba raz za život. Aspoň mu to vdýchne život a nebude mať negatívne myšlienky.

Vodnár

Vodnár by si mal uvedomiť, čo je naozaj v živote dôležité a potom by sa mal podľa toho správať. V poslednom čase robí jednu chybu za druhou, preto je na čase tento kolobeh zastaviť. Môže sa mu to podariť už tieto dni, ale musí si vstúpiť do svedomia.

Ryby

Tento človek by si prial úspech, ale ten sa nedostaví len tak. Musí si ísť pevne za svojimi cieľmi, aby sa mu niečo podarilo dotiahnuť do konca. Ak bude vytrvalý a nič tento týždeň neodloží „na neskôr“, všetko bude tak, ako má byť.


Súvisiaci článok
Horoskop na tento týždeň: Baran by sa nemal tešíť a Vodnára čakajú problémy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť