Sobota 07. 09. 2024 18:11:11 | Meniny má Marianna

Policajti zo Žilinského kraja získali ďalšie nové vozidlá. Sú ekologickejšie a výkonnejšie (FOTOGALÉRIA)

Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky opäť pokračuje v masívnej obnove vozového parku Policajného zboru. V piatok, 8. septembra, si vozidlá prevzali príslušníci Policajného zboru z Trnavského a Žilinského kraja. Sú financované z prostriedkov Plánu obnovy a odolnosti. FOTO: Ministerstvo vnútra SR

Radka Kostánová|9. september 2023|13:00:10


Súvisiaci článok
Vodiči, pozor! Na ceste zo Žiliny do Martina sa dnes zdržíte. Budú prebiehať práce na ceste
Čítajte viac >

Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky na svojom oficiálnom webe informovalo, že príslušníkom Policajného zboru v piatok 8. septembra 2023 odovzdalo do užívania ďalších 27 nových osobných áut.

„Policajti si prevzali 22 vozidiel kategórie SUV Toyota RAV 4 PHEV (plug-in hybrid) v policajnej verzii, ktoré smerujú do Košického a Banskobystrického kraja. Do terénu sme poslali aj 5 vozidiel kategórie BMW X3 xDrive30e PHEV (plug-in hybrid) v policajnej verzii, prevzali si ich príslušníci Policajného zboru z Trnavského a Žilinského kraja,“ priblížili.

Nové vozidlá sú podstatne ekologickejšie a šetria náklady na servis, údržbu a pohonné hmoty. Taktiež ponúkajú lepšie jazdné vlastnosti a zvyšujú bezpečnosť posádky. To, že majú vyšší podvozok aj výkon a pohon 4 x 4, umožňuje lepšiu využiteľnosť pri policajných akciách a núdzových situáciách.

toyota-bmw-plugin (1).jpg

toyota-bmw-plugin (3).jpg


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti získali ďalších desať nových vozidiel (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť