Pondelok 16. 09. 2024 23:10:47 | Meniny má Ľudmila

Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje na výmenu mostných záverov na diaľnici D1 pri Liptovskej Mare

Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje vodičov na čiastočnú uzáveru na diaľnici D1 v úseku mosta nad traťou železnice pri Liptovskej Mare. Dôvodom uzávery od soboty 9. septembra od 7.00 do nedele 22. októbra do 18.00 je výmena porušených mostných záverov. TASR o tom informovala hovorkyňa NDS Eva Žgravčáková. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

TASR|8. september 2023|08:00:24


Súvisiaci článok
Vodiči, pozor! Tunel Horelica bude z dôvodu pravidelnej údržby uzavretý
Čítajte viac >

Doplnila, že v prvej etape bude uzavretý pravý a odstavný jazdný pruh v pravom jazdnom páse. V druhej etape bude uzavretý ľavý jazdný pruh v pravom jazdnom páse a doprava bude vedená vždy v jednom jazdnom pruhu.

Národná diaľničná spoločnosť apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami a rešpektovali rýchlostné limity. „Záleží nám totiž nielen na bezpečnosti motoristov, ale aj na zachovaní bezpečnosti našich pracovníkov v teréne. Prosíme, buďte obozretní a ohľaduplní voči nim. Najčastejším dôvodom nehôd, často aj smrteľných, je totiž práve nepozornosť alebo nerešpektovanie predpísanej zníženej rýchlosti,“ upozornila Žgravčáková.


Súvisiaci článok
Z Mikuláša do Popradu sa vybral na bicykli po diaľnici. Policajti ho bezpečne vyviedli a naparili mu pokutu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť