Piatok 26. 07. 2024 22:25:40 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Horoskop na september: Panna môže očakávať šťastie, Lev zase problémy

Horoskop na september vám odhalí, čo môžete od tohto mesiaca čakať. Budete mať šťastie alebo zažijete nečakaný úspech? To sa dozviete v tomto článku. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|2. september 2023|20:00:31


Súvisiaci článok
Horoskop na august: Týmto dvom znameniam sa nečakane zmení život
Čítajte viac >

Baran

Mesiac september bude pre Barana inšpiratívnym. Počas neho bude prekypovať nápadmi, preto by sa mal viac zapájať do projektov v práci a ukázať ostatným, že má na to, aby si splnil svoje sny. Avšak, za peniazmi by sa nemal naháňať, mal by to robiť pre svoj dobrý pocit.

Býk

Mesiac september bude pre Býka šťastným. Keď trochu porozmýšľa a nechá si čas pre seba, získa veľké veci. Vďaka nim bude tento mesiac krajším a nevyvolá s nikým žiadne hádky. V práci bude mať pokojné obdobie, ktoré sa bude odvíjať od jeho vnútorného nastavenia.

Blíženci

Počas tohto mesiaca by mal človek Blíženec zapracovať na splnení snov. Realizácia toho, po čom túži, mu prinesie do života šťastie. Vďaka tomu bude mať počas septembra stále dobrú náladu a nič ho nerozhodí. Mal by však myslieť aj na svoje zdravie, telo mu dá signály.

Rak

Mesiac september prinesie Rakovi do života nové možnosti. Otvoria sa mu dvere do sveta, o akom už ani nesníval. Bude len na ňom, či tomu dá šancu alebo sa mu nebude chcieť nič robiť. Potom by sa ale nemal sťažovať, lebo za svoje šťastie zodpovedá len on sám.

Lev

V tomto mesiaci by mal Lev očakávať pár hádok s ľuďmi, no mal by dbať na to, aby ich aj vždy vyriešili. Nie je dobré mať s niekým zlé vzťahy, zbytočne by to medzi nimi vytváralo dusnú atmosféru. Ak si bude chcieť vylepšiť náladu, mohol by si dopriať viac vitamínov, minerálov a čokolády na nervy.

Panna

A je to tu. Obľúbený mesiac pre človeka v znamení Panny. On by mal byť viac priebojnejší. Počas tohto mesiaca môže dokázať veľké veci, tak nech odhodí strach a vytvorí si cestu, po ktorej chce kráčať. Keď si nájde životný cieľ, bude mať každý deň dôvod vstať z postele a tešiť sa na ďalší deň.

photo-loving-beautiful-couple-autumn-park-nature.jpg

Váhy

Človek v znamení Váhy má pred sebou krásny mesiac, preto by ho bola škoda nevyužiť. Keď sa mu bude chcieť, môže začať s investovaním alebo s novým projektom, o ktorom už dlhšie uvažuje. Práve v tento mesiac to môže vyjsť a bude zažívať úspech za úspechom.

Škorpión

Mesiac september bude pre Škorpióna plný pochopenia. Mal by sa naučiť dôverovať druhým ľuďom, lebo bez dôvery nie je možné budovať zdravé vzťahy s okolím. Pokiaľ mu bude niečo prekážať, mal by byť úprimným a povedať to na rovinu. Za úprimnosť sa na neho nemôže nikto hnevať.

Strelec

Počas tohto mesiaca by si mal dať Strelec záležať na pracovných výkonoch. Ak tak neurobí, môže to mať následky do budúcna. Najskôr nech sa teda zamerá na prácu a kariéru, až potom nech rieši nepodstatné veci, ako sú zábava, priatelia a voľnočasové aktivity.

Kozorožec

Počas tohto mesiaca by si Kozorožec mal dávať pozor na to, aby niekomu neblížil. V niektorých situáciách sa mu oplatí byť ticho, ako vysloviť niečo, čo by mohol neskôr ľutovať. Ešte nie je jeho mesiac, preto by sa mal držať v úzadí a potichu pracovať na svojich veciach. Podaria sa mu tak lepšie.

Vodnár

Mesiac september dá Vodnárovi príležitosť na to, aby sa mohol zamyslieť nad tým, čo vlastne od života očakáva. Už dlhšie cíti, že stojí na jednom mieste, preto je na čase pohnúť sa ďalej. Vďaka zamysleniu príde na to, čo jeho životu chýba a počas septembra to môže zmeniť.

Ryby

Človek v znamení Ryby zažije mesiac september presne taký, akým si ho spraví. Mal by si však viac vážiť lásku, inak o ňu môže prísť, čo asi nechce. Keď bude ľuďom hovoriť, ako sa cíti, jeho vzťahy sa zlepšia a nebudú chladné. Vďaka tomu sa mu bude dariť v práci, no aj v rodinnom kruhu.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť