Streda 18. 09. 2024 21:00:19 | Meniny má Eugénia

V Liptovskom Mikuláši vyrastie nový skatepark. Mesto ho plánuje vybudovať na ploche približne dvetisíc metrov štvorcových

Nový skatepark v Liptovskom Mikuláši sa bude nachádzať na mieste súčasného skateparku – na Nábreží Janka Kráľa. Pre našu redakciu to potvrdil Ján Sokolský z kancelárie vedenia mesta. Foto: Mesto Liptovský Mikuláš

Juliana Krčulová|1. september 2023|16:00:18


Súvisiaci článok
Nemocnica v Ružomberku získala špičkové priestory. Na oddelení obracajú život pacientov naruby
Čítajte viac >

Nový skatepark v Liptovskom Mikuláši vyrastie na mieste súčasného skateparku – na Nábreží Janka Kráľa, medzi halou Relax tenis clubu a tenisovými dvorcami LTK za starou Lodenicou. Mesto ho plánuje vybudovať na ploche približne 2 000 metrov štvorcových. Pre našu redakciu to potvrdil Ján Sokolský z kancelárie vedenia mesta.

„Nový skatepark bude zahŕňať betónové prekážky, vrátane tzv. bazéna, sedenie vo svahu, mobiliár, osvetlenie a spevnené plochy. Čas realizácie bude súčasťou podmienok verejného obstarávania. Cena za vybudovanie nového skateparku bude výsledkom verejného obstarávania,“ priblížil našej redakcii Sokolský.

Ďalej dodal, že na financovanie tejto investičnej akcie chce mesto využiť eurofondy, respektíve externé, dotačné, zdroje financovania, ktoré budú ponúkať plánované výzvy na predkladanie žiadostí o poskytnutie nenávratných finančných prostriedkov.


Súvisiaci článok
Kolóna športových áut Rally Radosti vyzbierala pre detských pacientov 50 000 eur
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť