Streda 18. 09. 2024 02:42:01 | Meniny má Eugénia

Pri rannom požiari na Revolučnej ulici v Žiline evakuovali 48 ľudí (VIDEO)

Vo štvrtok 24. augusta krátko pred jednou hodinou ráno bol na Operačné stredisko Krajského riaditeľstva HaZZ v Žiline ohlásený požiar bytu na Revolučnej ulici v Žiline. Našej redakcii to potvrdil Michal Kypus z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline. Foto a video: Čitateľ SP21

Radka Kostánová|24. august 2023|20:00:36

Dnes v skorých ranných hodinách bol ohlásený požiar bytu na Revolučnej ulici v Žiline. Našu redakciu o tom informoval Michal Kypus z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

„Po príjazde bolo zistené, že sa jedná o požiar bytu na 6. nadzemnom podlaží bytového domu. Hasiči bezodkladne začali s evakuáciou osôb z bytov vo vchode bytového domu a začali hasiace práce zvnútra objektu. Neskôr po zostavení plošiny doplnili hasenie aj z exteriéru. Po 20 minútach sa podarilo požiar lokalizovať. V byte sa nenašla žiadna osoba," priblížil Kypus.

Správu o požiari doplnil informáciou, že po dohasení lokálnych ohnísk požiaru bol požiar krátko pred 3:30 hodinou zlikvidovaný. Pri požiari nebol nikto zranený, evakuovaných bolo ale 48 osôb.

Na mieste požiaru zasahovalo 14 profesionálnych hasičov so siedmimi kusmi hasiacej techniky. Taktiež bol na miesto privolaný zisťovateľ príčin vzniku požiarov. Avšak, príčina vzniku požiaru je ešte v štádiu zisťovania.


Súvisiaci článok
Po útoku medvedice pri rieke Belá utrpel ľahšie zranenie 57-ročný hubár
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť