Streda 18. 09. 2024 21:36:57 | Meniny má Eugénia

Vedeli ste, že v Žiline máme fitnescentrum otvorené 24 hodín denne, 7 dní v týždni?

Plne automatizované fitnescentrum, otvorené 24 hodín denne, sa nachádza na Poľnej ulici v Žiline, pri pivárni Máj. FOTO: Palace gym

Inzercia |11. september 2023|16:58:13

Nájsť si v dnešnej uponáhľanej dobe čas na seba býva niekedy problém. Zdá sa vám, akoby ste boli stále v práci? Chcete si zacvičiť, ale ráno sú fitnescentrá ešte zatvorené? Rovnako je to aj večer, keď máte na cvičenie čas? Tak to už neplatí. V plne automatizovanom fitnescentre Palace gym v Žiline si môžete zacvičiť kedykoľvek. Je totiž plne automatizované a na vstup nepotrebujete žiadny personál. Jednoducho cvičíte, kedy vám to vyhovuje - 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Ako to funguje?

Fitko funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Je plne automatizované, bez obsluhy. Všetko si urobíte sami, pomocou QR kódu, alebo permanentky po jej vygenerovaní.

Takže ako začať?

Začnete tým, že sa registrujete na webe palacegym.sk. Na e-mail vám príde QR kód. Ten si dobre uchovajte. Budete ho potrebovať na otvorenia rampy na parkovisku. Priložíte ho k čítačke aj po vstupe do budovy. Vyzve vás, aby ste zaplatili jednorazový poplatok 5 eur. Nasleduje fotenie na permanentku. Stroj vám vytlačí permanentku, ktorú potom priložíte k automatu a nabijete si kredit. Je to jednoduché, nebojte sa!

Pozrite si jednoduchý návod aj na videu!

Cenník je od 5 eur za jednorazový vstup. Za 10 vstupov zaplatíte 40 eur, za 25 vstupov 90 eur. Ponúkajú však aj permanentky – mesačnú, polročnú, aj ročnú.

Viac o cenách sa dozviete tu.

Vyberte si a poďte cvičiť. Nikto vás nebude obmedzovať. Príďte kedykoľvek. Nestretnete tu žiadnu recepčnú, ani iný personál. Všetko je automatické.

Palace gym sa nachádza na Poľnej ulici, pri Pivárni Máj.

Všetci ste srdečne vítaní!

6035124-cba247.webp

6035128-d4ec5e.webp

Starostlivosť o pohybový aparát by mala byť pravidelným návykom nielen pre športovcov, ale pre všetkých ľudí bez ohľadu na vek. Ponúkame vám možnosť vybrať si z rôznych druhov masáží.

1686668464398.jpeg


Súvisiaci článok
VIDEO: V Bytči na námestí vystúpia operné hviezdy so známymi áriami. Nenechajte si to ujsť!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť