Streda 18. 09. 2024 07:40:19 | Meniny má Eugénia

Dajte svoje deti na futbal! MFK Bytča hľadá najmenšie futbalové nádeje

Futbalová akadémia Roberta Boženíka v klube MFK Bytča sa rozrastá. Od septembra otvárajú všetky vekové kategórie od U6, až po U19. Novinkou je, že z kategórie U6,7, ktorá začala svoju činnosť v januári, vzniknú od septembra kategórie U6, U7 a U8. A práve do nich klub hľadá nové deti, ktoré sa chcú rozvíjať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov a naštartovať tak svoje budúce futbalové kariéry. FOTO: MFK Bytča

Tlačová správa|11. august 2023|16:55:46


Súvisiaci článok
MFK Bytča je prvým víťazom Prezidentského pohára na Slovensku
Čítajte viac >

MFK Bytča, akadémia Róberta Boženíka, otvára premiérovo od septembra samostatné kategórie U6 a U7. Staršie deti z doterajšej kategórie U6,7 prechádzajú zároveň do kategórie U8. Klub preto pozýva do svojich radov mladých futbalistov vo veku 5, 6 a 7 rokov, narodených v rokoch 2016, 2017 a 2018.

„Naša akadémia sa opäť rozrastá. Budeme mať vytvorené všetky vekové kategórie od U6 až po U15, a tiež dorastenecké kategórie U17 a U19. Do našich radov pozývame všetky talentované deti, teraz prioritne narodené v rokoch 2016, 2017 a 2018. Nemusia to byť deti len z Bytče. Radi privítame aj deti z mestských častí, alebo aj obcí z okresu Bytča, či Žilina, ktoré majú záujem. U nás budú športovať a vyrastať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov s licenciami väčšinou UEFA B a UEFA A,“ povedal pre SP 21 športový manažér klubu Stanislav Lojdl.

Ak sa vaše dieťa rado hýbe, či kope do lopty, a chcete, aby hralo futbal, prípadne sa športovo rozvíjalo pod vedením kvalifikovaných a skúsených trénerov v MFK Bytča, prihláste ho.

Trénovať budú dvakrát do týždňa, na štadióne MFK Bytča, v telocvični na ZŠ Ul. Mieru, alebo v Športovej hale v Bytči (podľa počasia a klimatických podmienok).

„Priveďte k nám chlapcov (kľudne aj dievčatá), budúce hviezdy a my s nimi budeme športovať a pracovať, aby sme naštartovali ich futbalové kariéry a vychovali z nich zdravých a čestných ľudí!“ pozývajú tréneri najmenších detí v klube MFK Bytča.

Hľadáme najmenšie nádeje leták orezané.jpg


Súvisiaci článok
VIDEO ŠPort s SP 21: Stanislav Lojdl - Príďte v stredu povzbudiť MFK Bytča v semifinále Prezidentského pohára a rozlúčiť sa s legendou Petrom Špánikom!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť