Piatok 20. 09. 2024 09:53:11 | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava

Martin Huba s manželkou zavítali vo štvrtok do žilinskej nemocnice

Známy slovenských herec a režisér Martin Huba, ktorý pred pár dňami, 16. júla, oslávil osemdesiatku, spolu s manželkou Dagmar, navštívil vo štvrtok primára Juraja Vyletelku na neurologickom oddelení žilinskej nemocnice. Spokojní vraj boli na sto percent. FOTO: FNsP Žilina

Michal Filek|22. júl 2023|09:12:07

„Výnimočný manželský pár, pani Dagmar a pán Martin Hubovci, zavítali vo štvrtok do žilinskej nemocnice. Úprimne si vážime dôveru, s ktorou prišli na oddelenie neurológie za naším špičkovým odborníkom, emeritným primárom Jurajom Vyletelkom, ktorého vyhľadávajú pacienti z celého Slovenska a mnohokrát i zo zahraničia,“ informovala hovorkyňa nemocnice Lenka Záteková.

Hovorkyňa zároveň vyjadrila vďaku za možnosť zdieľať túto nádhernú fotku a príležitosť stretnúť sa s takými jedinečnými osobnosťami. Vďaka patrí aj kolegom z neurologického oddelenia, ktorí odvádzajú skvelú prácu.

„Vzhľadom na lekárske tajomstvo, samozrejme, neprezradíme, kto a prečo vyhľadal našu starostlivosť, no obom manželom prajeme veľa, veľa zdravia,“ dokončila Záteková.


Súvisiaci článok
Odstránenie hltanovej mandle realizujú v žilinskej nemocnici najmodernejšou endoskopickou metódou
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť