Utorok 30. 04. 2024 14:43:11 | Meniny má Anastázia

Polícia vyšetruje zrážku vlaku s osobným autom v Krásne nad Kysucou

Polícia vyšetruje okolnosti zrážky vlaku s osobným autom, ku ktorej došlo v piatok (21. 1.) podvečer na železničnom priecestí v Krásne nad Kysucou. Dopravná nehoda si nevyžiadala zranenia jej účastníkov. TASR o tom v sobotu informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík. FOTO:

Michal Filek|22. január 2022|16:10:13

"Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania doposiaľ neznámy vodič viedol po miestnej komunikácii osobné motorové vozidlo Suzuki bez evidenčného čísla. Vošiel na priecestie, kde zostal z doposiaľ presne nezistených príčin s vozidlom stáť. Následne došlo k stretu s prechádzajúcim osobným vlakom," opísal Moravčík.

Vodič motorového vozidla pred zrážkou z vozidla podľa neho vystúpil, pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Rušňovodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Hmotnú škodu predbežne vyčíslili na 6500 eur. "Na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom jeho objasnenia. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodal policajný hovorca.


Súvisiaci článok
Polícia vyšetruje vraždu v Lietavskej Lúčke
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť