Pondelok 16. 09. 2024 07:28:15 | Meniny má Ľudmila

V piatok večer zaistili mestskí policajti v Žiline ozbrojeného cudzinca

Piatkovú nočnú službu prežili žilinskí mestskí policajti opäť v plnom nasadení. Na Bratislavskej zadržali podozrivých, ktorí ukradli športovú tašku s osobnými vecami a v Sade SNP zaistili cudzinca, ktorý pred ľuďmi manipuloval so zbraňou. FOTO: Mestská polícia Žilina

Erika Filekova|24. jún 2023|16:01:22


Súvisiaci článok
Žilinskí výsadkári sú pripravení naďalej zabezpečovať mier a stabilitu, tvrdí veliteľ pre špeciálne operácie
Čítajte viac >

"Včera večer prijalo operačné stredisko Mestskej polície žiadosť z Policajného zboru, ohľadom preverenia kamerových záznamov z priestoru pred plavárňou, kde v čase okolo 19:00 hod. došlo k odcudzeniu modrej športovej tašky s osobnými vecami a kľúčmi od motorového vozidla. Prostredníctvom mestského kamerového systému boli zistené dve dospelé osoby v prítomnosti dieťaťa, ktoré miesto opustili s modrou športovou taškou smerom k OD Lidl. V čase 20:10 hod. boli osoby zodpovedajúce popisu zistené na ul. Bratislavská. Hliadka Policajného zboru bola vo veci operatívne vyrozumená a podozrivé osoby spolu so športovou taškou zadržala a prevzala," informujú mestskí policajti na sociálnej sieti.

O necelé dve hodiny zasahovali v Sade SNP, kde cudzinec manipuloval so zbraňou pred ľuďmi.

"Krátko pred 22:00 hod. bola operátorom mestského kamerového systému v Sade SNP spozorovaná osoba, ktorá krátkou guľovou zbraňou manipulovala takým spôsobom, že zbraň bola viditeľná pre prítomných ako aj okoloidúcich. Na miesto boli vyslané dve hliadky MP, ktoré po zabezpečení priestoru zistili u muža z Ukrajiny airsoftovú zbraň, napodobneninu Glocku 19. Z dôvodu podozrenia zo spáchania priestupku na úseku zbraní a streliva bol vo veci telefonicky vyrozumený Policajný zbor. Osobu aj vec si prevzali kolegovia zo štátnej polície," opísali policajti zásah na Facebooku.

356254068_274388375101904_7057737700404824156_n.jpg


Súvisiaci článok
Diviakov z Lesoparku v Žiline poľovníci odlovia
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť