Štvrtok 28. 03. 2024 07:17:23 | Meniny má Soňa

Sila sociálnych sietí opäť ukázala svoju moc. Stratený papagáj Sunny sa našiel!

V piatok sme vás informovali o stratenom papagájovi menom Sunny, ktorý mal podľa slov svojej majiteľky uletieť v stredu 31. mája poobede z ulice Juraja Závodského oproti škôlke v mestskej časti Závodie. Päťmesačného papagája žaka konga našli dobrí ľudia na Hájiku a odniesli na Mestskú políciu Žilina, odkiaľ si ho prevzala šťastná majiteľka. Foto: Facebook / Len Šarka Šarii

Juliana Krčulová|4. jún 2023|09:10:17


Súvisiaci článok
V Závodí uletel papagáj žako kongo. Počúva na meno Sunny. Nevideli ste ho?
Čítajte viac >

V našom predchádzajúcom článku sme vás informovali o stratenom papagájovi menom Sunny, ktorý majiteľke uletel koncom mája zo Závodia. Žilinčanka Eva sa s prosbou o pomoc pri jeho hľadaní obrátila aj na širokú verejnosť prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

„Uletel nám papagáj žako kongo. Počúva na meno Sunny. Má len 5 mesiacov. Stratil sa na ul. Juraja Závodského, oproti škôlke. Veľmi pekne vás prosím, ak ste ho niekto videli, dajte mi prosím vedieť. Je to ešte mláďatko, určite bude vystresovaný a vyľakaný. Veľmi pekne vás prosím o prezdieľanie a informácie o ňom,“ uviedla vo svojom príspevku na sociálnej sieti Žilinčanka Eva.

Collage_Maker_02_Jun_2023_01_39_PM_1243_9c39264031.jpg Foto: Koláž SP21 / Eva Madejová a WWW vlumir.sk

Papagája Sunnyho podľa zverejnených fotografií spoznali dobrí ľudia na Hájiku a odniesli na Mestskú políciu Žilina, odkiaľ si ho prevzala šťastná majiteľka.

„Pred pár dňami som videla inzerát, že niekto hľadá papagája Žaka, podľa fotky sa mi zdá, že to je on. Akurát nám pristál na bránke živého ihriska na Hájiku. Odchytila som ho a doniesla mestskej polícii,“ napísala vo svojom príspevku záchrankyňa päťmesačného papagája Sunnyho.


Súvisiaci článok
Dvojročný Lambo nemal doposiaľ pekný život. Dobrovoľníci mu hľadajú nový domov, v ktorom by bol súčasťou rodiny (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť