Piatok 26. 04. 2024 05:43:54 | Meniny má Jaroslava

Žilinské parkovisko pri Korytnačke v sobotu opäť ožije! Nadšenci motoršportu sa stretnú na obľúbenom podujatí Autá & Káva Žilina

V sobotu 3. júna sa pri žilinskej Korytnačke opäť stretnú fanúšikovia áut a motoriek v rámci obľúbeného podujatia Autá & Káva Žilina. Pre nadšencov všetkých vekových kategórií bude už tradične prichystaná dobrá kávička a výborné gofri. Foto: Instagram / chodec_poulicny

Juliana Krčulová|1. jún 2023|19:11:50


Súvisiaci článok
Žilinskí autičkári zorganizovali charitatívnu zbierku na pomoc rodinám v núdzi (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Parkovisko pri žilinskej Korytnačke opäť rozozvučia motory áut a motoriek na obľúbenom podujatí Autá & Káva Žilina. Najbližšie sa nadšenci motoršportu stretnú, už tradične, v prvú sobotu v mesiaci, a to 3. júna.

Na stretnutiach komunity autičkárov a nadšencov automobilového priemyslu sa schádzajú aj rodiny s deťmi, ktorých účasť sa podľa slov organizátora Dominika stále zväčšuje. Ako uviedol v našom predchádzajúcom rozhovore, všetci účastníci podujatia sa držia jednoduchých pravidiel, ktoré sú spomenuté aj v oficiálnych eventoch na sociálnej sieti Facebook.

„Nepálime gumy, nejazdíme rýchlo, nevytáčame motory a nerobíme hluk, rešpektujeme a neničíme cudzí majetok, dbáme na bezpečnosť ako svoju, tak i ostatných návštevníkov,“ pripomenul organizátor Dominik.


Súvisiaci článok
Žilinskí autičkári spojili sily a pomohli rodinám v núdzi na obľúbenom podujatí Autá & Káva Žilina (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť